5.2 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Socant! Un tanar injunghiat de sapte ori de unchiul sau. Bestia este in libertate

Moment extrem de sangeros intr-o localitate din judetul Iasi, acolo unde un adolescent a fost la un pas de moarte dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori de catre unchiul sau. Andrei Sfredel, in varsta de 20 de ani, se intorcea intr-o noapte acasa, cand a fost intampinat in fata usii de catre unchiul sau, Valin Sfredel. Dupa cateva momente de discutii contradictorii, barbatul in varsta de 48 de ani a scos un cutit si la infipt in propriul nepot, iar asta nu doar o data, ci de sapte ori!

„Eu, impreuna cu un var si cu baiatul meu Andrei am fost sa muncim pe camp. Seara ne-am intors in sat, iar varul meu a adus o sticla de vin de acasa ca sa o bem dupa munca. Apoi am mers si pana la barul din intersectie. Nu am stat mult si am plecat acasa cand dadea sa se intunece. Nu a trecut mult si m-a sunat baiatul sa vin repede in fata portii. L-am gasit la cinci metri in fata, plin de sange. Abia mai putea sa vorbeasca si mi-a spus ca Valin a bagat cutitul in el de mai multe ori. Dupa asta am sunat repede la varul meu. Ei se mai certau, m-a batut chiar si pe mine dupa ce a murit sotia mea, a vrut sa ia toata mostenirea”, povesteste Ion Sfredel, tatal victimei.

Localnici terorizati de bestia din sat

Incidentul s-a intamplat in localitatea Deleni din comuna Ciortesti si se pare ca agresorul nu este la prima patanie de acest gen. Valin Sfredel este cunoscut in localitate ca o persoana extrem de agresiva. „Eu sunt cel care l-a dus la spital pe baiat. Era sa moara daca nu il gaseam seara si statea pana dimineata acolo. Am sunat la 112 ca sa-l ia. A fost injunghiat de sapte ori, iar odata i-a atins ficatul, organ vital. Si eu sunt ruda cu familia si pot sa va spun ca am patit-o si eu cu Valin. Acum doua zile mergea prin sat si spunea ca baiatul sa-si retraga plangerea pentru ca altfel o sa se intoarca acasa si o pateste dupa ce iese din spital. Pe mine m-a luat de gat in trecut, sare des la bataie. El s-a mai luat de Andrei si in trecut, dar niciodata nu s-a ajuns aici. A mai strans o femeie de gat, a mai lovit alti oameni si asa mai departe. E o teroare in sat si nu inteleg cum mai este liber dupa ce a facut. El stie ca oricum ajunge la puscarie si poate sa faca orice acum”, spune Neculai Cazacu, unchiul victimei.

Continuare pe BZI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow