14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023

ȘOCANT! Femeie lovită mortal pe trecere și târâtă de TIR sute de metri

Groaznicul accident a avut loc în Podu Iloaiei, chiar pe o trecere de pietoni.

Accident îngrozitor la Podu Iloaiei! O femeie a fost sfârtecată pur şi simplu de un TIR, chiar în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din oraş.

Accidentul a avut loc ieri în jurul orei 12, atunci când femeia, în vârstă de 46 de ani, se afla pe trecerea de pietoni încercând să traverseze strada principală din localitate: drumul european 583.

Culmea este că şoferul nu a sesizat că a lovit pietonul cu remorca şi şi-a continuat drumul până la Sârca, atunci când a fost oprit de către un echipaj de poliţie. Martorii au povestit că femeia a fost târâtă câteva sute de metri.

Şoferul camionului, în vârstă de 27 de ani, le-a spus poliţiştilor că nu a observat femeia care traversa strada. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, pentru părăsirea locului accidentului.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de producerea unui accident rutier grav, în localitatea Podu Iloaiei. Şoferul unui camion ar fi agăţat cu remorca un pieton, care a decedat. În acest caz, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier“, a precizat Adina Lupu, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Sursa

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow