11.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

ȘOCANT! Femeie lovită mortal pe trecere și târâtă de TIR sute de metri

Groaznicul accident a avut loc în Podu Iloaiei, chiar pe o trecere de pietoni.

Accident îngrozitor la Podu Iloaiei! O femeie a fost sfârtecată pur şi simplu de un TIR, chiar în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni din oraş.

Accidentul a avut loc ieri în jurul orei 12, atunci când femeia, în vârstă de 46 de ani, se afla pe trecerea de pietoni încercând să traverseze strada principală din localitate: drumul european 583.

Culmea este că şoferul nu a sesizat că a lovit pietonul cu remorca şi şi-a continuat drumul până la Sârca, atunci când a fost oprit de către un echipaj de poliţie. Martorii au povestit că femeia a fost târâtă câteva sute de metri.

Şoferul camionului, în vârstă de 27 de ani, le-a spus poliţiştilor că nu a observat femeia care traversa strada. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz, pentru părăsirea locului accidentului.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de producerea unui accident rutier grav, în localitatea Podu Iloaiei. Şoferul unui camion ar fi agăţat cu remorca un pieton, care a decedat. În acest caz, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier“, a precizat Adina Lupu, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Sursa

DE LA ACELAȘI AUTOR

Anunt de pierdere

Pierdut Registrul de Control: seria A nr. 2594415 din 16.11.2018 de la firma SC PERLA ROMANIEI SRL,...

Patrimoniului Mondial UNESCO: Centrul istoric din Praga

Centrul istoric din Praga a fost înscris în anul 1992 în lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO, potrivit...

Miercuri nu va curge apă la robinete în Blăgești și câteva localități din apropiere

Lucrări de igienizare a rezervoarelor de apă potabilă din comuna Todirești, municipiul Pașcani În scopul igienizării rezervoarelor de...

Cum ar putea arăta Pământul peste 500 de ani. Scenariile sumbre sunt mai probabile pentru omenire decât viitorul mult visat

În prezent, oamenii de știință au abilitatea de a face predicții relativ corecte cu privire la viitorul...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI