16.8 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

ŞOCANT! Băiat de 10 ani UCIS, băgat în sac şi aruncat în râpă

O crimă şocantă zguduie comuna Costuleni. Un puşti în vârstă de zece ani, dispărut de acasă din timpul verii, a fost găsit mort, îndesat în­tr-un sac de iută, care a fost aruncat într-o râpă. Descoperirea ma­cabră a fost făcută vineri la amiază. Sacul în care se aflau oasele copilului a fost găsit de nişte localnici care se aflau prin zonă. Aceştia au des­făcut de curiozitate sacul şi au văzut oasele, apoi au alertat poliţia. Po­trivit unor surse din cadrul an­chetei gestionate de procurori, sacul era legat, iar în interior au găsit şi o sârmă. Cel mai probabil, mâinile copilului au fost legate mai întâi, apoi a fost omorât. Surse judiciare au mai precizat că sacul în care se afla băieţelul a fost găsit într-o râpă, la mică distanţă de o stână, unde copilul mai lucra pentru ciobanii de aici.

Aseară, procurorii aveau o listă de suspecţi, printre care şi cio­banii de la stână. Procurorii şi criminaliştii au chemat familia pentru a recunoaşte hainele cu care băiatul era îmbrăcat înainte de a pleca de acasă. Copilul plecase de acasă îm­brăcat cu o bluză de trening neagră inscripţionată cu cifrele 1972 de cu­loare roşie, o maletă albă cu mâneci lungi, o pereche de pantaloni de trening şi ghete negre cu un şiret negru, iar celălalt roşu. De asemenea, oasele copilului au fost trimise la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru necropsie, care ar fi confirmat moartea copilului prin violenţă.

Familia din care provenea băiatul era modestă şi a reclamat dispariţia acestuia după zece zile de la dispariţie. Micuţul în vârstă de zece ani se numeşte Andrei Ale­xandru Agape şi mai plecase de acasă pentru a lucra la ciobani la o stână din apropierea satului Co­vasna, chiar dacă era minor. Stâna este situată la câţiva kilometri de sat. Familia puştiului rămăsese fără casă anul trecut, când imobilul a ars în urma unui incendiu. De atunci, familia a locuit la bunici şi rude din localitate, la fel şi copilul dispărut. Ei le-au spus poliţiştilor că a a­nunţat târziu dispariţia fiului lor deoarece acesta locuia în mai multe părţi.
Continuare pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow