More

  Sobolanii au invadat casele si un super market din cauza unui depozit de pet-uri

  Array

  centru colectare

  Situatie ingrijoratoare in zona vale din Pascani, cateva familii care locuiesc in spatele centrului de colectare a deseurilor menajere reclama ca de peste 1 an de zile sunt invadati de sobolani.

  Este vorba despre 6 familii ce locuiesc pe strada 22 Decembrie, situata in Spatele Magazinului Penny din zona Garii, unde de aproximativ un an si jumatate isi desfasoara activitatea un centru de colectare a peturilor din plastic si a deseurilor de carton.

  Oamenii spun ca de la deschiderea acestui centru, au numai probleme. In primul rand toate gunoaiele care se aduna in curtea respectivei societati, ajung pe strada unde locuiesc si ca muntii de deseuri provoaca un miros insuportabil.

  Mai mult, cetatenii sustin ca acest centru atrage si vietati cum sunt sobolanii care le intra in case sau cainii comunitari care le pun viata in pericol.

  Desi au facut numeroase plangeri catre Directia Sanitar Veterinara si catre Protectia Mediului, nimeni nu a venit in teren sa vada ce se intampla.

  O problema si mai serioasa este data de faptul ca acest centru se afla in imediata apropiere a super marketului Penny, unde aceleasi persoane ne-au relatat faptul ca angajatii de la magazinul cu pricina s-au plans ca au sobolani in depozit.

  Contactat telefonic, patronul societatii de colectare a deseurilor a refuzat sa comenteze aceasta situatie.

   

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet