21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Sobolanii au invadat casele si un super market din cauza unui depozit de pet-uri

centru colectare

Situatie ingrijoratoare in zona vale din Pascani, cateva familii care locuiesc in spatele centrului de colectare a deseurilor menajere reclama ca de peste 1 an de zile sunt invadati de sobolani.

Este vorba despre 6 familii ce locuiesc pe strada 22 Decembrie, situata in Spatele Magazinului Penny din zona Garii, unde de aproximativ un an si jumatate isi desfasoara activitatea un centru de colectare a peturilor din plastic si a deseurilor de carton.

Oamenii spun ca de la deschiderea acestui centru, au numai probleme. In primul rand toate gunoaiele care se aduna in curtea respectivei societati, ajung pe strada unde locuiesc si ca muntii de deseuri provoaca un miros insuportabil.

Mai mult, cetatenii sustin ca acest centru atrage si vietati cum sunt sobolanii care le intra in case sau cainii comunitari care le pun viata in pericol.

Desi au facut numeroase plangeri catre Directia Sanitar Veterinara si catre Protectia Mediului, nimeni nu a venit in teren sa vada ce se intampla.

O problema si mai serioasa este data de faptul ca acest centru se afla in imediata apropiere a super marketului Penny, unde aceleasi persoane ne-au relatat faptul ca angajatii de la magazinul cu pricina s-au plans ca au sobolani in depozit.

Contactat telefonic, patronul societatii de colectare a deseurilor a refuzat sa comenteze aceasta situatie.

 

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow