2.2 C
Paşcani
miercuri, martie 29, 2023
Array

Soarta apei la Paşcani se decide vinerea viitoare. Vezi ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Şedinţa apei la Paşcani a fost programată peste o săptămână de zile, vineri 24 aprilie de la ora 10.00. Consilierii locali sunt convocaţi să voteze din nou soarta serviciilor de apă şi canalizare. Mai exact pe ordinea de zi au fost readuse proiectele privind revocarea hotărârilor aprobate anul trecut de ieşire a Pascaniului din ARSACIS şi renunţarea la Apă Vital, adică de a rămâne cu operatorul ieşean.

În plus în aceeaşi şedinţă ar urma să fie votat şi programul de investiţii în reţelele de apă şi canalizare pe care ar trebui să le facă la Paşcani, Apa Vital, pe parcursul acestui an.

Pe ordinea de zi se mai afla contul de execuţie bugetară pentru anul 2014, bugetul de la Administratia Pieţelor, norma de hrană pentru poliţiştii locali, şi preţurile pentru serviciile de ecarisaj. Totodată vor fi supuse aprobării proiectele cu privire la organizarea “Zilelor Municipiului Paşcani” şi a „Galei Sportului Păşcănean”.
Sincron

La sfârşitul şedinţei vor fi supuse aprobarii şi trei proiecte iniţiate de consilierul Marius Pintilie: cel cu privire la înfiinţarea unui serviciu de apă în cadrul Primăriei, un regulament privind parcările dintre blocuri şi concesionarea unei suprafeţe de teren de CAR Pensionari Paşcani.

Menţionăm că majoritate consilierilor PSD şi PNL ar urma să voteze în favoarea rămânerii operatorului ieşean de apă şi canalizare la Paşcani, cu anumite condiţii, după ce luna trecută proiectele au fost retrase de pe ordinea de zi. Proiectele nu au fost semnate de legalitate de secretarul Mircea Zuzan.

 

Proiect de HOTARARE privind revocarea Hotararilor Consiliului Local nr. 161/2014, nr. 162/2014, nr. 182/2014, nr. 2/2015, nr. 3/2015, nr. 4/2015, referitoare la delegarea serviciului de alimentare cu apa si canalizare – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind   modificarea art. 5 si art. 6  ale Hotararii Consiliului local nr. 72/30.05.2014  si completarea Anexei nr. 3 la Hotararea Consiliului Local nr. 72/30.05.2014, privind delegarea gestiunii serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare catre SC APAVITAL SA Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea programului de investitii privind inlocuirea retelelor de distributie apa din municipiul Pascani pentru anul 2015 de catre operatorul regional S.C.APAVITAL S.A. Iasi. – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea proiectului contractului de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea contului de execuţie a bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Paşcani pentru trimestrul I al anului 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Serviciului Administratia Pietelor pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea Hotararii Consiliului Local nr.180/2014, privind acordarea Normei de hrana personalului Politiei Locale Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare a Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanei din subordinea Consiliului Local al municipiului Pascani. – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea pretului pentru activitatea de ecarisaj-prindere caini si transport la padoc a S.C. CLP ECO SALUBRITATE S.A. Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind organizarea „ Galei Sportului Pascanean” editia a VIII-a – initiator AXINTE VASILE (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea componenţei Comisiei de organizarea a manifestării ZILELE MUNICIPIULUI PAŞCANI – ediţia a VII – a, în perioada 3 – 5 iulie 2015 – initiator AXINTE VASILE (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind stabilirea unui regulament de organizare, exploatare si atribuire a locurilor de parcare in parcarile de resedinta din Muncipiul Pascani – initiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind concesionarea suprafetei de 12 mp pentru construirea unei intrari separate la sediul C.A.R. Pensionari Pascani aflat in str. M. Kogalniceanu, bl. C2, sc. A – initiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind infiintarea Serviciului de furnizare a apei in cadrul Primariei Municipiului Pascani – initiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

Alte articole

Cine are dreptate? Masini distruse, sofer ranit

  Doua autoturisme distruse in urma unui accident rutier. Evenimentul...

Trei zile de restrictii, de circulatie, in centrul Pascaniului

  Restrictii de circulatie in centrul municipiului Pascani in perioada...

Stolniceni -Prajescu: 105 de la Unirea Basarabiei cu România – VIDEO

Unul dintre cele mai importante momente istorice ale natiunii...

Stalp de telecomunicatii, rupt de vant

Semnal de alarma pe strada Stefan cel Mare din...

Alegeri PSD la Tatarusi, Motca si Miroslovesti

  Seria conferintelor PSD in zona Pascani pentru alegerea presedintelor...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow