0.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Șoareci si șobolani, pe străzile Pascaniului. Ratoi: Vom face si lucrari de deratizare!

Municipiul Pașcani are nevoie si de lucrări de deratizare, nu doar de dezinsecție. Măsurile sunt necesare deoarece pe străzile municipiului, dar mai ales in zonele de depozitare ale gunoiului sunt tot mai multi șoareci si sobolani. Pe rețelele de socializare au apărut deja imagini cu rozătoarele ieșite la plimbare pe trotuarele de pe strada Ștefan ce Mare, in apropierea sediului vechi al Primăriei. Viceprimarul Cristian Rățoi spune ca va analiza acesta situație si ca va solicita societății locale de salubritate sa facă deratizare in oraș.

Cele mai mari probleme sunt la subsolurile blocurilor, mai ales cele inundate dejectii. Aici sunt adevărate focare cu șoareci si tantari. Edilul municipiului spune ca Primăria nu poate interveni la subsoluri, cu lucrări de dezinsecție si deratizare, pe motiv ca este domeniu privat si ca asociațiile de locatari si proprietari au obligația sa facă si sa mențină curățenia.

Menționăm ca zilele trecute societatea locală de salubritate a finalizat prima etapa de dezinsecție, pe domeniul public. Pana acum au fost făcute doua stropiri insa rezultatul nu a fost cel așteptat deoarece nu s-a intervenit si la subsolurile blocurilor.

VIDEO AICI

FOTO ARHIVA

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow