More

  Situatie ingrijoratoare dupa a doua sesiune de Bacalaureat la Pascani: la doua unitati au promovat doar cate un elev. Iata situatia completa

  Array

   

   

   

  S-au afisat rezultatele de la sesiunea august-septembrie 2012 a examenului de Bacalaureat. La Pascani, a fost un singur centru de examinare la Colegiul Tehnic de Cai Ferate “Unirea”, unde au fost examinati candidatii de la 7 unitati si anume: Colegiul National “Mihail Sadoveanu”, Grupul Scolar “Mihai Busuioc”, Liceul Teoretic Halaucesti, Centrul “Stefan cel Mare si Sfant”, Grupul Scolar “Nicolae Iorga”, Liceul Teoretic “Miron Costin” si Colegiul Tehnic “Unirea”.

  La proba de toamna s-au inscris un numar de 409 candidati de la toate cele 7 centre din care s-au prezentat 352 de candidati. Au reusit sa promoveze 75 de candidati din care au fost respinsi 277. Procentul de promovabilitate este de 21,30%.

  O sa va prezentam situatia tuturor celor 7 scoli in functie de prezenta, rusisti, respinsi.

  La Colegiul Tehnic de Cai Ferate “Unirea”, s-au inscris 193 de candidati din care au fost prezenti 168. Doar 20 de elevi au reusit sa promoveze in a doua sesiune a acestui examen, 148 fiind respinsi. Procentul de promovabilitate este de 11,90%.

  La Colegiul National “Mihail Sadoveanu”, s-au inscris 36 de candidati din care s-au prezentat 34. Din cei 34 prezenti lucrurile au fost impartite la 2 astfel, 17 au reusit iar ceilalti 17 au fost respinsi. Procentul de promovabilitate este evident de 50%.

  La Grupul Scolar “Mihai Busuioc”, s-au inscris 83 de candidati din care s-au prezentat 63. Si aici situatia este ingrijoratoare, doar 12 elevi au reusit sa promoveze. Au fost respinisi 51 de candidati. Procentul de promovabilitate este de 19,04%

  La Liceul Teoretic Halaucesti, s-au inscris 20 de elevi din care s-au prezentat 19. Au promovat 8 elevi si au fost respinsi 11. Procentul de promovabilitate este de 42,10%.

  La Centrul de Studii “Stefan cel Mare si Sfant”, s-au inscris un numar de 11 candidati din care s-au prezentat 10. Aici a reusit sa promoveze un singur candidat, ceilalti 9 au fost respinsi. Procentul de promovabilitate este de 10%.

  La Grupul Scolar “Nicolae Iorga”, s-au inscris un numar de 14 elevi din care s-au prezentat 12. Si aici a promovat un singur candidat, ceilalti 11 au fost respinsi. Procentul de promovabilitate este de 8,33%.

  La Liceul Teoretic “Miron Costin”, s-au inscris 52 de candidati din care 46 s-au prezentat. Au reusit 16 candidati si au fost sespinsi 30. Procentul de promovabilitate a fost de 34,78%.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Proiect: Vacanțele școlare, diferențiate în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării și de ciclurile de învățământ

  Un proiect depus la Parlament prevede că vacanțele școlare ar urma să aibă loc diferențiat în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării, dar și în funcție de ciclurile de învățământ. //

  Tânăr de 26 de ani, prins băut la volan

  La data de 19 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au depistat un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DE 58 în comuna Cotnari, fiind sub influenţa alcoolului, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. //

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut (INS)

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut, în creştere de la 3,9% în anul precedent, iar nivelul cel mai ridicat (17,3%) a fost consemnat în rândul tinerilor (15-24 ani), potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică publicate marţi. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet