32.6 C
Paşcani
luni, august 8, 2022

Situaţie incredibilă la Paşcani: poliţistul chemat la o bataie generală în cârciumă a amendat victima ce era îngrijită medical

Nimeni nu s-a indignat în timpul unei încăierări de noapte într-un bar din Paşcani, în care mai multe persoane şi-au cărat pumni şi picioare, iar unul dintre participanţi a fost înjunghiat şi a ajuns în stare gravă la spital. Motiv pentru care amenda dată de poliţistul chemat să restabilească ordinea a şi fost anulată în instanţele de judecată. În fapt, poliţistul amendase chiar victima. Sentinţa dată de instanţă este definitivă.

 

Era ultima noapte din noiembrie când Sergiu Ţăpoi s-a oprit la barul Crown din Paşcani să bea ceva, împreună cu cumnatul său. Printre clienţi, un grup de adolescenţi devenea din ce în ce mai zgomotos, pe măsură ce consumau mai mult alcool. Iar când tinerii au început să spargă sticle şi pahare în bar, Ţăpoi le-a cerut să se liniştească. Ceea ce au şi făcut, pentru o vreme. Însă petrecăreţii de la toate mese au continuat să bea, aşa că au ajuns din nou la schimburi dure de replici. Când Ţăpoi a vrut să plece acasă, unul dintre tineri s-a repezit să-l lovească.

Ţăpoi l-a oprit, cu un pumn în faţă. Ceilalţi din bar au intervenit, iar în încăierare Ţăpoi a fost înjunghiat în spate. S-a dovedit ulterior, după vizionarea imaginilor de pe camerele de vederi din bar, că agresorul era un minor, prieten al băiatului care sărise iniţial la bătaie. Acesta privea din uşă conflictul, s-a apropiat de Ţăpoi, l-a înjunghiat în spate şi s-a retras din nou spre uşă, urmărind în continuare evenimentele. (n.r. – ulterior a fost condamnat pentru tentativă de omor).

Continuarea pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Doua persoane, înecate in raul Moldova

Tragedie in comuna Miroslovești. Doua persoane sau înecat in raul...

Doua zile de sărbătoare la Cristesti

Doua zile de sărbătoare in comuna Cristesti. Pe 14 august...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow