31.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Situaţie dramatică la procesul fetei obligate să facă sex cu 100 de bărbaţi. Adolescenta a leşinat când i-a văzut pe monştrii care au batjocorit-o

Batjocorită în fel şi chip timp de un an şi jumătate, adolescenta în vârstă de 14 ani din judeţul Iaşi obligată să întreţină raporturi sexuale cu peste 100 de bărbaţi a ajuns astăzi de la Tribunal la spital după ce a leşinat în sala de judecată.

Elena a venit azi la Tribunalul Iaşi pentru a da declaraţii în dosarul în care cei doi bărbaţi care şi-au bătut joc de ea sunt judecaţi pentru viol şi trafic de minori.

Fata a venit însoţită de tată, mamă şi bunică, însă în momentul în care în sala de judecată au fost aduşi cei doi traficanţi, Ciprian Arghir şi Loredan Enăşel, minorei i s-a făcut rău.

A fost scoasă din incinta Tribunalului, iar în jurul orei 11.00 o ambulanţă a venit şi a preluat-o.

Victima a fost transportată la Spitalul de copii „Sfânta Maria”, în prezent fiind în afara oricărui pericol. Ea a fost diagnosticată cu lipotimie, iar medicii spun că i s-a făcut rău din cauza stării de stres, provocate de vederea celor doi traficanţi de persoane.

Continuare pe Adevarul

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow