More

  FOTO – Protest pe muchie de viaţă şi de moarte. Povestea bărbatului care vrea să se arunce în gol de pe bloc, decât să mai fie bătut de vecini. UPDATE!

  Array

  UPDATE – Bărbatul a decis să coboare de pe acoperișul blocului în urmă cu câteva minute în urmă, după 12 ore de protest. A fost dus la sediul Poliției pentru a clarifica situația cu oamenii legii. Cel mai probabil va primi o amenda de câteva sute de lei pentru tulburarea liniștii publice. Ionuț Strungariu speră ca i se va face dreptate.

  Situaţie de urgenţă la Paşcani. Un bărbat s-a urcat pe cel mai înalt bloc din oraş, amplasat în faţa primăriei şi ameninţă că se aruncă dacă nu îi va fi rezolvată o problema cu care se confruntă de ani de zile şi care în ultimele luni a început să se accentueze. Ionuţ Strungariu spune că încasează bătaie de la familia fostei iubite şi că ar fi fost înjunghiat în abdomen, acum câteva zile. El este nemulţumit că până acum Poliţia din oraş nu a luat nici o măsură deşi a depus mai multe plângeri penale. Autorităţile sosite la faţa locului par să fie depăşite de situaţie. A fost solicitată şi prezenţa primarului Dumitru Pantazi. Tânărul protestatar i-a solicitat edilului să îi scoată pe vecinii bătăuşi din bloc şi să îi ducă în altă parte.

  Protest pe muchie de viaţă şi de moarte la Paşcani. Un tânăr a urcat pe unul dintre cele mai înalte blocuri din Municipiu şi a ameninţat că se aruncă în gol dacă autorităţile locale nu îi vor face dreptate. Ionuţ Strungariu în vârstă de 36 de ani este nemulţumit că Poliţia nu a luat nici o măsură împotriva celor care l-ar fi bătut şi maltratat de câteva ori până acum. Tânărul susţine că a depus mai multe plângeri penale şi că de fiecare dată poliţiştii nu l-au luat în serios deşi are la dosar dovezi, fotografii şi certificate medico legale.

  De la primele ore ale diminetii la faţa locului au venit echipaje de la Poliţie, Pompieri, SMURD, Ambulanţă şi Jandarmerie, care supravegheayă zona.

  Ionuţ Strungariu nu este la prima ispravă de acest fel. A mai încercat să atragă atenţia asupra problemelor pe care le are, atât la Paşcani cât şi în capitală. S-a urcat pe blocuri, unde a stat chiar câteva zile după care a coborât fără să se întâmple nimic. Acum povestea se repetă în urmă unui nou scandal.

  Bărbatul a cerut să vorbească cu un reporter de la BIT TV pentru ca povestea lui să fie cunoscută. El a explicat de la ce a pornit întreg scandalul şi îi acuză pe vecini că vor să îl determine să renunţe la banii pe care i-ar fi dat lor cu împrumut.

  Pe acoperişul blocului înalt de câţiva zeci de metri au urcat şi şefii Poliţiei – Mihai Năcuţă, de la Staţia de Pompieri – Gelu Isticioaia şi chiar preotul protopop – Pavel Postolache, care au încercat să vorbească cu el.

  La faţa locului a venit şi primarul Dumitru Pantazi, solicitat de către bărbat. Edilul a fost informat de către problemele pe care le are Ionuţ Strungariu şi a încercat să-l facă sa coboare de pe bloc, promitandu-i o rezolvare. Acesta a văzut şi fotografiile în care era plin de sânge şi mai ales zecile de plângeri care au fost trimise la poliţie.

  Aducem aminte că reporterii TV BIT au adus în atenţia publicului povestea de iubire a lui Ionuţ cu vecina lui şi mai ales de la ce a pornit toate neînţelegerile între ei – banii daţi cu împrumut şi refuzul bărbatului de a fi împreună cu minoră.

  Reprezentanţii Poliţiei Paşcani au refuzat să comenteze această situaţie pe motiv că dosarul deschis în urmă sesizărilor făcute de protestatar nu ar fi de competenţă lor ci a judecătorilor.

  Bărbatul se află şi acum pe acoperişul blocului, înconjurat de poliţişti şi pompieri.

  stiri despre el AICI
  AICI

  CAZ IONUT PE BLOC CAZ IONUT PE BLOC CAZ IONUT PE BLOC CAZ IONUT PE BLOC CAZ IONUT PE BLOC CAZ IONUT PE BLOC CAZ IONUT PE BLOC CAZ IONUT PE BLOC CAZ IONUT PE BLOC

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet