12.4 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Situație critică la Pașcani. Cartiere întregi debranșate de la apă

Situatie critica la Pascani. Azi dimineata mai multe blocuri din cartierul Integrata precum si cele turn de pe strada Moldovei au fot debransate de la apa de salariatii Apa Vital. La fel s-a intamplat si cu fosta societate Remar Pascani. Motivul este acelasi: lipsa contractelor de furnizare sau/si neachitarea debitelor. De aceasta data, apa a fost intrerupta de pe coloanele generale, nu de la intrarea in bloc. Se pare ca o parte dintre locatari au gasit si de acesta data solutii pentru rebransare. Deocamdata nu se stie exact cate blocuri mai sunt fara apa.

APA VITAL

O femeie ce locuieste la G-uri i-a vazut pe lucratorii de la Apa Vital in zona zona Integrata azi dimineata, in jurul orei 8.00. Chiar daca a incercat sa vorbeasca cu ei, acestia nu au vrut sa discute.

Disperare e mai mare in randul oamenilor, care majoritatea sunt bolnavi, neputinciosi sau sunt familii care au copii mici. Ei spun ca de vina sunt cei din administratia locala pentru ce se intampla in oras. Altii numesc genocid ceea ce au facut cei de la Apa Vital. Mai mult, oamenii vor sa iasa in strada in urmatoarele zile.

Oamenii vor sa plateasca pentru ceea ce au consumat, au si banii stransi, insa sa fie contracte individuale si nu pe asociatii sau condomeniu.

Politistii locali continua sa pazeasca caminele de bransamente de la blocurile din Pascani, insa de aceasta data, apa a fost intrerupta de pe coloanele generale.

Mai mult, cetatenii au facut sesizari la Politie pentru actiunea celor de la Apa Vital.

Mentionam ca astazi a fost oprita apa la blocurile G3, 4, 5 si 6 de pe strada Gradinitei si la blocurile turn de pe strada Moldovei T 6, 7, 8, 9.
Cei de la Apa Vital spun ca vor continua actiunea de debransarea a blocurilor din Pascani.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Alte articole

Mobilizare pentru reîmpădurirea zăvoiului din Verșeni

Administratia locala din comuna Miroslovesti continua impadurirea zavoiului din...

Au fost aprobate bursele pentru elevi la Târgu Frumos

Legislativul local din orașul Târgu Frumos a aprobat numărul...

Legislativul pascanean, sedinta cu 18 proiecte

Legislativul pascanean se reuneste in sedinta ordinara pe 30...

Cardurile pentru alimente vor fi încărcate mai repede, înainte de Paște

Beneficiarii voucherelor pentru alimente vor primi cea de-a doua...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow