More

  Situație confuză la Pașcani cu privire la deschiderea unui nou flux de vaccinare

  Situatie confuza la Pascani cu privire la deschiderea unui nou flux de vaccinare impotriva virusului COVID 19. Desi Prefectura Iasi a anuntat inca de pe 1 aprilie ca se va deschide un nou flux de vaccinare la Pascani pe 13 aprilie, primarului municipiului, Marius Pintilie, a precizat in conferinta de presa de joi, 8 aprilie, ca nu stie daca acest lucru se va intampla la data anuntata de conducerea judetului.

  El a spus ca asteapta sa primeasca un raspuns oficial din partea Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi in legatura cu noul flux, care ar urma sa se deschida in centrul de pe strada Sportului.

  Raspunsul oficial consta intr-o hotarare a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi, care a fost adoptata in sedinta extraordinara de pe data de 1 aprilie. La o simpla cautare pe internet pe pagina Prefecturii Iasi se poate gasi hotararea privitoare la deschiderea celui de-al doilea flux incepand cu 13 aprilie – DOC. Saptamana trecuta, autoritatile judetene au transmis si un comunicat de presa pe aceasta tema.

  Vezi aici stirea: Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani și centru la Mircești

  Autoritatile locale sustin ca sunt pregatite cu tot ce trebuie si asteapta doar comunicarea oficiala de la CJSU Iasi.

  De precizat este faptul ca un nou flux de vaccinare in municipiul Pascani este mult asteptat de cetatenii din oras cat si de cei din comunele din imprejurimi. Pe lista de asteptare pentru imunizare sunt deja inscrise aproape 1.800 de persoane si nici un loc disponibil. In ultima perioada, cei care au vrut sa se vaccineze au fost nevoiti sa mearga in Iasi si chiar in alte judete pentru a primi serul anti COVID 19.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet