More

  Sistemul de Management al Deşeurilor înghite încă 2,4 milioane lei

  Array

  Iniţiat cu patru ani în urmă şi prelungit pentru a doua oară (până în 2018), proiectul „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor“, SMID, e încă departe de final.

  Săptămâna aceasta, Consiliul Judeţean – în calitate de beneficiar – a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice două anunţuri de atribuire privind suplimentarea unor lucrări şi servicii. În prima categorie, este vorba de un act adiţional din noiembrie anul trecut la contractul încheiat în 2014, privind „închiderea depozitelor neconforme de la Paşcani, Hârlău şi Tg. Frumos“. Firma Geiger Transilvania (Mureş) va încasa pentru aceste lucrări 2,25 milioane de lei din valoarea totală de 15,6 milioane a întregului contract.

  Al doilea anunţ publicat de CJ pe platforma SEAP vizează atribuirea unor servicii suplimentare de asistenţă tehnică privind supervizarea contractelor aferente proiectului SMID. Astfel, printr-un act adiţional încheiat luna trecută, firma Medos Construct & Consulting urmează să primească 125.000 de lei din totalul de 1,38 de milioane prevăzut în contractul pentru supravegherea lucrărilor din proiectul SMID. Sumele nu includ TVA.

  Sursa Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet