13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Sistemul de Management al Deşeurilor înghite încă 2,4 milioane lei

Iniţiat cu patru ani în urmă şi prelungit pentru a doua oară (până în 2018), proiectul „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor“, SMID, e încă departe de final.

Săptămâna aceasta, Consiliul Judeţean – în calitate de beneficiar – a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice două anunţuri de atribuire privind suplimentarea unor lucrări şi servicii. În prima categorie, este vorba de un act adiţional din noiembrie anul trecut la contractul încheiat în 2014, privind „închiderea depozitelor neconforme de la Paşcani, Hârlău şi Tg. Frumos“. Firma Geiger Transilvania (Mureş) va încasa pentru aceste lucrări 2,25 milioane de lei din valoarea totală de 15,6 milioane a întregului contract.

Al doilea anunţ publicat de CJ pe platforma SEAP vizează atribuirea unor servicii suplimentare de asistenţă tehnică privind supervizarea contractelor aferente proiectului SMID. Astfel, printr-un act adiţional încheiat luna trecută, firma Medos Construct & Consulting urmează să primească 125.000 de lei din totalul de 1,38 de milioane prevăzut în contractul pentru supravegherea lucrărilor din proiectul SMID. Sumele nu includ TVA.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow