More

  Sistem de monitorizare video, si la Harlau

  Array

  In curand, aproape tot ce misca in spatiul public din orasul Harlau va fi monitorizat de un sistem performant de supraveghere video. In sedinta de Consiliu Local, de joi, 28 martie a.c., consilierii au aprobat instalarea a 16 camere video in mai multe zone de interes public din oras, precum intersectia din fata hotelului Raresoaia, zona scolilor, gradinitelor si cea comerciala si intersectia din vecinatatea primariei. Aceasta investitie se justifica prin faptul ca in ultima perioada pe raza orasului Harlau au crescut numarul infractiunilor, din ce in ce mai multi locuitori incalca legea sub diferite forme, numarul politistilor raportat la cel al locuitorilor este foarte mic , iar existenta unui sistem video va avea un impact psihologic in prevenirea infractiunilor stradale.

  Va exista un singur punct de monitorizare, ce va fi la sediul Politiei Locale Harlau. Informatiile vor fi stocate pe un hard, lucru ca va permite analizarea datelor inregistrate in eventualitatea unui eveniment nedetectat in timp real.
  Comparativ cu localitatea Ruginoasa, unde se va monta acelasi numar de camere video, cu panouri de monitorizare in trei locatii diferite, cu suma de 30.000 lei, la Harlau, sistemul video va costa circa 79.000 lei, de la bugetul local.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet