18.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Sistem de alimentare cu apa, la Ruginoasa

Comuna Ruginoasa va avea in curand un sistem de alimentare cu apa potabila a satelor aferente. Nu este insa, o investitie proprie. SC APA VITAL SA Iasi va suporta toate costurile necesare lucrarilor si functionarii serviciului.
In sedinta de Consiliul Local de miercuri, 27 martie, consilierii au aprobat proiectul de hotarare privind delimitarea unei suprafete de teren de 700 mp pentru efectuarea forajului de exploatare necesar investitiei. ApaVital a trimis o adresa catre Primaria Ruginoasa, prin care a exprimat intentia pentru realizarea acestui foraj si implicit a sistemului de alimentare, care va ajunge si in comuna Costesti.

Mentionam ca in luna septembrie a anului trecut, Primaria Ruginoasa a predat spre exploatare statia de epurare si retele de canalizare aceleasi firme. Asta dupa ce comuna a aderat la ARSACIS, o asociatie care gestioneaza serviciile de apa si canal din majoritatea localitatilor din judetul Iasi. Investitia a costat 35 milioane de lei, banii obtinuti de la Guvernul Romaniei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow