More

  Siretul Lespezi este noua campioană a judeţului Iaşi. Doar două puncte pierdute în 24 de meciuri

  Array

  După mai mulţi ani de dominaţie a Rapidului din Dumeşti, Liga a IV-a din judeţul Iaşi pare să intre în „era” Lespezi.
  Siretul Lespezi, echipă pregătită de Tiberiu Beceru, fost mijlocaş al Politehnicii Iaşi, nu a avut rivală în acest sezon şi a cucerit titlul de campioană de o manieră entuziasmantă, cu patru etape înainte de final.

  Duminică, Siretul şi-a asigurat matematic titlul de campioană a Ligii a IV-a în judeţul Iaşi după victoria categorică obţinută pe propriul teren, 9-0 (5-0) cu Olimpia Popricani. Pentru noua campioană a Iaşiului au marcat Cătălin Toma (3), Andrei Dandu (2), Petruţ Toader, Bogdan Văleanu, Marius Davidoaia şi Florin Ursuleasa.

  La finalul partidei, jucătorii, antrenorii şi ceilalţi membri ai staff-ului echipei Siretul Lespezi au primit tricourile de campioni, medaliile şi un impunător trofeu din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Iaşi, premierea fiind făcută de vicepreşedintele AJF, Valerică Lungu, cel care a fost şi observator al acestei întâlniri.

  Echipa lui Tiberiu Beceru a dominat clar acest sezon şi s-a impus pe merit, dovadă stând parcursul aproape perfect de până acum: 23 de victorii şi o singură remiză în cele 24 de meciuri disputate.

  Interesant este faptul că singura echipă care a reuşit să obţină puncte în faţa campioanei în acest sezon este chiar Olimpia Popricani, în meciul tur (scor 0-0).
  Succesul din acest sezon este primul din palmaresul echipei Siretul Lespezi, titlul obţinut venind după două locuri 3 consecutive (2014 şi 2015).

  campioni lespezi

  Lotul echipei Siretul Lespezi în acest sezon:

  • portari: Curcă Daniel, Tudosca Vasile, Nour Bogdan;
  • fundaşi: Ursuleasa Florin, Neculau Daniel, Darea Andrei, Chelaru Ovidiu, Cojocaru Ştefan, Radu Daniel;
  • mijlocaşi: Davidoaia Marius, Bucovanu Ciprian, Atănăsoaie Alexandru, Rusu Bogdan, Melinte Răzvan, Carja Vasilică, Toma Cătălin, Slabu Marius, Toader Petrică;
  • atacanţi: Acatrinei Cătălin, Dandu Andrei, Văleanu Bogdan, Moisă Fernando – atacanţi.
  • antrenor-jucător: Beceru Tiberiu.

  articolul integral aici

  Ce părere ai?

  Related Articles

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  Cum va funcționa sistemul de garanție în cazul sticlelor și dozelor de aluminiu cumpărate

  Barna Tanczos, ministrul Mediului, a explicat cum va funcționa sistemul de garanție – returnare a ambalajelor din plastic, sticlă și aluminiu care de obicei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI