8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Sireţel: O familie întreagă muşcată de acelaşi dihor

DihorClipe de cosmar pentru o familie din comuna Siretel. In cursul zilei de ieri, cinci dintre membrii familiei s-au ales cu plagi muscate dupa ce un dihor a dat navala in curtea locuintei.

Prima dintre victime si cu cele mai multe rani, a fost batrana in varsta de 85 de ani care a prins animalul atacand o gasca. Femeia a incercat sa il alunge, dar in acel moment, dihorul s-a napustit asupra ei si a muscat-o la ambele maini, sfartecandu-i un deget.

Cei care au sarit in apararea localnicei, au fost nepotii acesteia care rand pe rand au incercat sa prinda si sa omoare animalul. Insa, dihorul nu s-a lasat cu una cu doua si i-a apucat cu dintii pe patru dintre baieti, iar un tanar in varsta de 20 de ani, a ajuns si el cu ambulanta la spitalul din Pascani.

La scurt timp dupa ce victimele au fost transportate la unitatea medicala, rudele au reusit sa omoare animalul pe care l-au impachetat si l-au transportat la Iasi, pentru a se stabili daca a fost turbat.

Dupa analize, medicii au decis sa o transfere pe batrana la Spitalul “Sf. Spiridon”, din Iasi, cu diagnosticul de fractura deschisa la unul din degetele mainii drepte.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow