More

  Sirețel: Hoții de cablu au fost reținuți. Judecatorii i-au lasat in libertate

  Array

  cablu-telefonieCei trei barbati din Dolhasca prinsi in flagrant in timp ce furau cablu de telecomunicatii de pe raza comunei Siretel, au fost retinuti de politistii pascaneni.

  Marti, 16 aprilie, cei trei consateni au fost adusi pentru audieri iar in urma probatoriului, procurorul de caz a admis decizia politistilor de a-i aduce in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.
  In aceasta dimineata, magistratii pascaneni au decis sa ii lase pe suspecti in libertate, cu obligatia ca acestia sa nu paraseasca localitatea.

  Potrivit anchetatorilor, Viorel Clamparu, de 52 de ani, fiul acestuia, Dumitru Clamparu, de 28 ani si Constantin Cucos, de 34 de ani, toti din satul Budai, au mai comis alte trei furturi din aceeasi zona in care au fost prinsi. Prejudiciul stabilit de Romtelecom in urma avariilor se ridica la peste 120 de milioane de lei vechi.

  Primul dintre faptasi, Viorel Clamparu, este cunoscut cu antecedente, pentru aceeasi infractiune de furt calificat.

  Pentru faptele comise, daca vor fi gasiti vinovati, cei trei barbati risca pana la 15 ani de inchisoare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI