-1.7 C
Paşcani
marți, ianuarie 31, 2023

Sinucidere planificată până în cele mai mici detalii? El este tânărul care a murit zdrobit în mașina lovită de tren la Iași. Ar fi așteptat pe calea ferată venirea trenului

Un tânăr din Iași a murit în urma unui accident feroviar luni seara. Mașina pe care o conducea a fost izbită în plin de un tren. Detaliile din spatele accidentului sunt șocante. Surse din cadrul anchetei au precizat că bărbatul de 23 de ani ar fi așteptat venirea trenului, iar mai apoi ar fi oprit autoturismul pe calea ferată. Dacă a fost vorba despre o sinucidere sau despre un accident, este greu de spus în acest moment, însă polițiștii vor face verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Avea 23 de ani, devenise recent tată, însă a murit subit după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren. Tragedia s-a petrecut luni seara, în jurul orei 19:00. Incidentul s-a petrecut în localitatea Luncași, comuna Hălăucești. Iulian Ciurdea se afla la volanul unui autoturism marca VW Golf când a fost lovit de tren. După impact a fost cerut ajutorul medicilor care au ajuns la scurt timp la fața locului. Leziunile pe care tânărul le-a suferit au fost incompatibile cu viața, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul. Polițiștii ajunși la fața locului au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

„Polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe raza localității Luncași s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unui bărbat. În cauză a fost deschis un dosar penal și s-a dispus necropsia pentru stabilirea cauzei decesului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

„Dumnezeu să-l ierte, era proaspăt tătic”

Pe rețelele de socializare, mesajele au început să curgă. Prietenii tânărului au transmis condoleanțe familiei îndurerare.

Anchetatorii au indicii care duc către o sinucidere, însă nici varianta unui accident nu este exclusă. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie, urmând să se stabilească cauzele decesului. Iulian Ciurdea este din Stolniceni-Prăjescu, iar pe contul său de Facebook a punctat că este angajat la Kosarom.

Câteva măsuri la îndemâna oricui pot salva viața unui om ajuns în pragul disperării

Medicii ieșeni trag un semnal de alarmă.

„Tentativele de sinucidere din această perioadă sunt caracterizate prin gravitate extremă și utilizarea toxicelor folosite în gospodărie, adesea insecticid sau substanțe de curățat corozive și caustice sau plăgi autoprovocate și au loc pe fondul condițiilor socio-economice precare și a conflictelor casnice. Recomandăm o atenție sporită din partea familiei pentru cei care trec printr-o perioadă dificilă și apelarea de urgență la psiholog sau psihiatru pentru a preveni actele extreme.În cazurile de intoxicație, primele măsuri de eliminare a toxicelor constau în provocarea vărsăturii și prezentarea de urgență la spital, dar avertizăm asupra riscurilor provocării emezei atunci când nu știm tipul de toxic, pentru că leziunile se pot agrava. De exemplu, în cazul substanțelor corozive și a administrării de «antidoturi» precum laptele sau albușul de ou, fără indicație medicală, ele pot crește absorbția toxicelor, ducând la forme severe de intoxicații”, au precizat medicii ieșeni.

În ultimul an, zeci de ieșeni și-au pus capăt zilelor apelând la diferite metode.

Sursa BZI 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow