More

  Sindicatul din Primăria Paşcani, şedinţa pentru alegeri sau desfiinţare

  Array

  Sindicatul funcţionarilor din Primăria Paşcani se întruneşte, după câteva luni de pauză. Şedinţa este programată pe 15 septembrie de la ora 13.30 şi ar putea fi decisivă pentru soarta acestei structuri.
  Laura Pascu ( foto) , vicepreşedintele care asigură interimatul după pensionarea liderului de sindicat, Vasile Cardaş, spune că trebuie luate o serie de decizii importante.
  “Trebuie să fie ales un nou preşedinte de sindicat pentru a fi deblocata activitatea. Eu nu am drept de semnătura, fostul lider nu a predat nici o situaţie. Sunt şi membri nemulţumiţi care spun că plătesc cotizaţia degeaba iar alţii vor dizolvarea organizaţiei…”
  În aceiaşi şedinţa urmează să fie prezentată şi situaţia financiară a Sindicatului. Nimeni nu ştie ce bani sunt adunaţi în conturi după ce anul trecut situaţia financiară a fost încheiată pe minus.
  Menţionăm că sindicatul, SINDPRIM” din Paşcani numără 124 de membri. Fiecare plăteşte câte o cotizaţie de 0,75% din câştigul salarial lunar.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet