More

  Simulari amanate: evaluarile vor fi reluate de luni

  Array

  Emotiile simularilor nu au trecut pentru toti elevii. Din cauza viscolului si a ninsorilor abundente care au blocat aproape toate drumurile din imprejurimile Pascaniului, mai multe unitati de invatamant din mediul urban au fost inchise ieri, 13 decembrie 2012, iar simularea Evaluarii Nationale la Matematica nu s-a mai sustinut.

  In aceeasi situatie s-au aflat si cele doua scoli din comuna Mogosesti-Siret. “Din cauza drumurilor blocate atat elevii cat si cadrele didactice nu au reusit sa ajunga la scoala, iar simularea la Matematica s-a amanat. Conform indicatiilor primite de la Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, 36 de elevi din ambele scolii vor sustine luni, 17 decembrie 2012, simularea cu subiecte de rezerva” declara Sorinela Bruma, director la Scoala Mogosesti.

  Si scolile din comuna Stolniceni-Prajescu au fost inchise. Troienele foarte inalte au impiedicat accesul pana la unitatile de invatamant, care din cauza viscolului au ramas si fara serviciile de internet.

  In Pascani, simularea la Evaluarea Nationala s-a tinut in cele mai bune conditii. Cateva probleme au intampinat unii liceeni care nu au putut ajunge la scoala pentru a sustine proba, insa, pentru ca sunt foarte putine cazuri nu se va organiza o noua simulare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet