15.8 C
Paşcani
vineri, iunie 9, 2023
Array

Simulari amanate: evaluarile vor fi reluate de luni

Emotiile simularilor nu au trecut pentru toti elevii. Din cauza viscolului si a ninsorilor abundente care au blocat aproape toate drumurile din imprejurimile Pascaniului, mai multe unitati de invatamant din mediul urban au fost inchise ieri, 13 decembrie 2012, iar simularea Evaluarii Nationale la Matematica nu s-a mai sustinut.

In aceeasi situatie s-au aflat si cele doua scoli din comuna Mogosesti-Siret. “Din cauza drumurilor blocate atat elevii cat si cadrele didactice nu au reusit sa ajunga la scoala, iar simularea la Matematica s-a amanat. Conform indicatiilor primite de la Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, 36 de elevi din ambele scolii vor sustine luni, 17 decembrie 2012, simularea cu subiecte de rezerva” declara Sorinela Bruma, director la Scoala Mogosesti.

Si scolile din comuna Stolniceni-Prajescu au fost inchise. Troienele foarte inalte au impiedicat accesul pana la unitatile de invatamant, care din cauza viscolului au ramas si fara serviciile de internet.

In Pascani, simularea la Evaluarea Nationala s-a tinut in cele mai bune conditii. Cateva probleme au intampinat unii liceeni care nu au putut ajunge la scoala pentru a sustine proba, insa, pentru ca sunt foarte putine cazuri nu se va organiza o noua simulare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow