13 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Simularea bacalaureatului la română

Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat national pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a a inceput astazi cu proba de Limba si literatura romana, afisarea rezultatelor urmand sa se faca in 12 martie. Elevii au pareri impartie in legatura cu simularea de astazi, iar poezia nu le-a mai dat batai de cap fata de alti ani si spun ca daca esti pregatit, cu usurinta se ia nota 6.

SIMULARE BAC

12 mii de elevi din judetul Iasi au trecut astazi prin emotii. Elevii din casele a XI a si a XII a au intrat astazi in salile de clasa din scoala unde invata si timp de mai bine de doua ore au scris tot ce au invatat in ultima perioada, la subiect.

Elevii de la Hirlau spun ca subiectele nu au fost grele si ca s-au descurcat destul de bine. Mai mult, unii cred ca daca asa o sa fie si la examenul din vara, notele la limba si literatura romana o sa fie bune.

La Colegiul „Stefan cel Mare” din Hirlau au lipsit doar doi elevi, motivat.
Conducerea scolii spune ca o sa aiba rezultate bune la aceste simulari.

Elevii din clasele terminale de liceu vor mai trebui sa se prezinte in aceasta saptamana la inca doua probe ale simularii examenului de bacalaureat – de Limba si literatura materna este programata marti (3 martie), iar proba obligatorie a profilului va fi sustinuta miercuri (4 martie), iar pe 6 martie – proba la alegere a profilului si specializarii (Biologie, Chimie sau Fizica)

Testarile încep de la ora 09:00 si dureaza trei ore, iar accesul candidatilor este permis doar pâna la ora 08:30, în fiecare zi în care se desfasoara testarile.

La ultima simulare derulata in judetul Iasi, in luna decembrie 2014 – n.r. la Bacalaureat, procentul de promovare a fost de doar 37 la suta.

subiectele aici

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow