24.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

SIMULARE: două cisterne au luat foc în Depoul Pașcani – FOTO

Scenariul desprins parca din filme de actiune in gara din Pascani. Peste 50 de pompieri, politisti si angajati de la CFR Marfa au fost solicitati sa intervina intr-o situatie extrema in triajul Garii, unde mai multe vagoane de tip cisterna aveau pierderi mari de substante necunoscute foarte periculoase, existand pericol de explozie. Mai grav e ca, victime au cazut trei barbati care au avut nevoie de ingrijiri medicale. Evident, exercitiul a fost pus la cale de catre pompieri, cu detalii bine stabilite.

simulare pompieri

Imediat, in fosta statie de prespalare vagoane s-au deplasat mai multi lucratori de politie, jandarmi si echipe de pompieri din Pascani, Targu Frumos si Iasi. Autoritatile sosite la fata locului au asigurat zona pe o raza de cateva sute de metri, iar angajatii ISU au intervenit pentru a opri scurgerile de gaze.

simulare pompieri simulare pompieri simulare pompieri

Pompierii au cautat si presupusele victime. Au fost gasite in zona vagoanelor, iar pompierii de pe SMURD au avut grija de ele.

simulare pompieri simulare pompieri simulare pompieri

Rapiditatea si profesionalismul echipajelor de la Pompieri si Smurd au fost bifate de catre superiori dupa ce simularea a luat sfarsit.

simulare pompieri simulare pompieri simulare pompieri simulare pompieri

Mentionam ca astfel de interventii, de tip sumulare au loc periodic pentru a verifica modul si procedurile de interventie.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow