5 C
Paşcani
luni, octombrie 18, 2021

Simulare de incendiu la o firma din Pascani

 Sirenele autospecialelor de pompieri din Pascani au rasunat astazi, dis-de-dimineata, pe strazile din oras. Patru masini si un echipaj SMURD de la substatia din muncipiu au facut un exercitiu de simulare la o firma de pe strada Garii. Salvatorii au intervenit dupa ce, potrivit scenariului, ar fi avut loc o explozie la o hala de vopsitorie vagoane si mai multe persoane ar fi fost ranite.

Inca un exercitiu de simulare efectuat de pompierii pascaneni, in municipiu. De aceasta data, salvatorii au venit la una dintre cele mai mari societati din oras, VFU Electroputere, de pe strada Garii.

Au intervenit patru autospeciale si un echipaj SMURD, dupa ce, potrivit scenariului, ar fi avut loc o explozie urmata de un incendiu la o hala de vospsitorie vagoane. Doua persoane ar fi fost ranite si una intoxicata.

De aceasta data a participat si o masina a societatii. Astfel, autoritatile au putut verifica si modul de colaborare in teren a fortelor de interventie profesionale si cele voluntare.

Mentionam ca astazi au participat 16 subofiteri si 2 ofiteri de la substatia din Pascani. In oras s-au mai facut exercitii la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu”, Primarie, Protopopiat si la diferite firme.

 

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Teroare pe DJ 208 L Pașcani-Miroslovești. Trafic greu, nu sunt marcaje, fisuri în pereți locuințelor din cauza trepidatiilor

Teroare pe un drum judetean asfaltat in urma cu circa un an de zile. DJ 208 L...

Ocolul Silvic Pașcani vinde lemn de foc. Șapte parchete deschise în comunele apropiate municipiului

Locuitorii din comunele apropiate municipiului Pascani si chiar din oras si suburbii, care isi incalzesc locuinta cu...

Tot ce trebuie să știi pentru pregătirea mașinii în sezonul rece. Service-urile auto încep să se aglomereze

Vremea se raceste din ce in ce mai mult, iar soferii incep sa isi pregateasca masina pentru...

Primaria Pascani solicită mai multe doze de vaccin pentru centrul din oraș. A crescut numărul celor care vor să se imunizeze împotriva virusului

Primaria Municipiului Pascani solicita Directiei de Sanatate Publica Iasi mai multe doze de vaccin impotriva COVID 19...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI