14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023
Array

Simulare de incendiu, la o fabrică de prelucrare a lemnului din Paşcani – FOTO

Simulare de incendiu, astăzi, la o societate din Paşcani. Mai multe autospeciale de pompieri şi un echipaj SMURD au participat la acest exerciţiu, cu scopul de a testa modul de intervenţie şi cooperare a salvatorilor în situaţii de urgenţă. În cadrul scenariului organizat, a fost şi o presupusă victima, care a fost preluată de paramedici.

Intervenţie în forţă, astăzi, la sediul societăţii Adems, pe strada Fântânele, din municipiul Paşcani. Mai multe autospeciale ale pompierilor şi un echipaj de prim ajutor au participat la o simulare de incendiu, la fabrica de prelucrarea a lemnului.

 

s3390398

Conform scenariului, flăcările ar fi cuprins una dintre halele unde se lucra, iar un muncitor ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale. În acest caz, au intervenit paramedicii care au preluat victima şi i-au acordat primul ajutor.

 

s3390377

Scopul acţiunii a fost de a testa modul de intervenţie a forţelor şi cooperarea salvatorilor în astfel de situaţii. Potrivit celor spuse de reprezentanţii Inspectoratului de Situaţii de Urgenţă Iaşi, cele 18 cadre participante s-au descurcat foarte bine, iar exerciţiul a decurs în limite normale.

 


s3390388 s3390397Menţionăm că pompierii păşcăneni desfăşoară periodic astfel de simulări, atât la instituţiile publice din muncipiu, cât şi la anumite societăţi care îşi desfăşoară activitatea în oraş.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow