More

  Simulare de incendiu, la o fabrică de prelucrare a lemnului din Paşcani – FOTO

  Array

  Simulare de incendiu, astăzi, la o societate din Paşcani. Mai multe autospeciale de pompieri şi un echipaj SMURD au participat la acest exerciţiu, cu scopul de a testa modul de intervenţie şi cooperare a salvatorilor în situaţii de urgenţă. În cadrul scenariului organizat, a fost şi o presupusă victima, care a fost preluată de paramedici.

  Intervenţie în forţă, astăzi, la sediul societăţii Adems, pe strada Fântânele, din municipiul Paşcani. Mai multe autospeciale ale pompierilor şi un echipaj de prim ajutor au participat la o simulare de incendiu, la fabrica de prelucrarea a lemnului.

   

  s3390398

  Conform scenariului, flăcările ar fi cuprins una dintre halele unde se lucra, iar un muncitor ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale. În acest caz, au intervenit paramedicii care au preluat victima şi i-au acordat primul ajutor.

   

  s3390377

  Scopul acţiunii a fost de a testa modul de intervenţie a forţelor şi cooperarea salvatorilor în astfel de situaţii. Potrivit celor spuse de reprezentanţii Inspectoratului de Situaţii de Urgenţă Iaşi, cele 18 cadre participante s-au descurcat foarte bine, iar exerciţiul a decurs în limite normale.

   


  s3390388 s3390397Menţionăm că pompierii păşcăneni desfăşoară periodic astfel de simulări, atât la instituţiile publice din muncipiu, cât şi la anumite societăţi care îşi desfăşoară activitatea în oraş.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Se poate atât timp cât vrei! Criteriul verde ca măsură reală și imediată de suport pentru producătorii români

  Mai țineți minte îndemnul „Reinventați-vă!”, însoțit de un ridicat nepăsător de umeri și un zâmbet cinic? Ni se spunea asta în momentul în care...

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet