10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Simulare de incendiu la o biserică din Paşcani

Simulare de incendiu la o biserică din Paşcani. Evenimentul a fost programat pentru această dimineaţă, unde personalul lăcaşului de cult şi maşinile de pompieri şi SMURD s-au oprit în curtea Protopopiatului pentru a participa la un exerciţiu.

pompieri

Astfel, la biserica monument istoric – Sfinţii Voievozi s-a intervenit pentru a verifica rapiditatea intervenţiilor în caz de incendiu, dar şi dacă lăcaşul cu cult respectă regulile PSI.

După efectuarea exerciţiului, care a fost făcut în timp util, preotul paroh Eugen Ungureanu a vorbit pompierilor şi paramedicilor de la SMURD Pașcani despre biserică, de la construcţie şi până în prezent.

20150407_092938

Pompierii vor merge in aceasta saptamana, la toate bisericile, pentru a instrui personalul responsabil cu privire la realizarea măsurilor de securitate la foc, se stabilesc planurile privind ordinea şi priorităţile care trebuie avute la salvarea bunurilor şi a exponatelor de valoare.

Menţionăm că biserica este monument istoric, iar anul trecut s-au împlint 350 de ani de la construcţie, ctitorită de către Iordache Cantacuzino şi soţia lui, Alexandra.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow