More

  Simulare de incendiu la Casa de Cultură din Pașcani

  Array

  În această dimineaţă, pompierii păşcăneni au simulat un exerciţiu de stingere a unui incendiu izbucnit în spatele scenei din sala de spectacol a Casei de Cultură din centrul oraşului, rezultat în urma producerii unui cutremur şi a unui scurtcircuit.
  A avut loc şi salvarea unei persoane intoxicate cu fum, care a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD aflat la faţa locului.
  Simularea a avut ca scop verificarea modului în care pompierii acţionează în cazul unei situaţii de urgenţă, dar şi felul în care personalul instituţiei reacţionează.
  Comandantul unităţii spune că totul a decurs normal şi că pompierii păşcăneni sunt pregătiţi pentru a-şi face datoria oricând.
  Intervenţiile de astăzi fac parte dintr-un amplu plan de pregătire al pompierilor păşcăneni, în cadrul acestor exerciţii fiind testate pregătirea şi capacitatea de reactive în cazuri de urgenţă.
  În acest an astfel de simulări au mai avut loc la Spitalul CFR şi Gara Triaj de la intrarea în Paşcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Lyridele ating punctul maxim în următoarele nopţi. Cum poţi observa ploaia de stele căzătoare

  La sfârșitul lunii aprilie ne pregătim pentru un spectaculos fenomen astronomic, vizibil şi în România. Lyridele, ploaia de stele căzătoare, va putea fi observată cel mai bine în nopţile din perioada 22-24 aprilie 2021. Stelelele căzătoare sunt vizibile cu ochiul liber şi nu sunt necesare instrumente special concepute. //

  Euro, la al doilea maxim istoric din această săptămână

  Euro a atins marți un nou maxim istoric, la 4,9279 lei, după valoarea atinsă luni, de 4,9261 lei. Față de cursul de luni, euro a crescut cu 0,04%. //

  Proiect: Vacanțele școlare, diferențiate în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării și de ciclurile de învățământ

  Un proiect depus la Parlament prevede că vacanțele școlare ar urma să aibă loc diferențiat în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării, dar și în funcție de ciclurile de învățământ. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet