24.1 C
Paşcani
joi, octombrie 6, 2022

Simulare de cutremur, pe 20 martie, in municipiul Pascani

- Advertisement -

Peste o saptamana, municipiul Pascani va trece printr-un amplu exercitiu de simulare de cutremur. Mai exact, pe 20 martie toate fortele de ordine vor interveni in urma presupusului dezastru ce ar fi afectat, conform scenariului, zona Integrata si Remar.

Primaria Pascani are obligatia de a organiza o tabara pentru sinistrati, ce va fi amplasata pe Stadionul Municipal si va fi impartita in trei zone principale de activitate, pentru conducerea si administrarea taberei, cea de cazare (in care vor fi amplasate si corturi) si pentru activitati auxiliare.

Potrivit celor spuse de viceprimarul municipiului, Gabriela Nedelcu, vor fi mobilizate urmatoarele institutii: Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta, IPJ Iasi, DSVSA Iasi, DSP Iasi, SMURD si Primaria Municipiului Pascani.

Deocamdata reprezentantii ISU Iasi au precizat ca se lucreaza la stabilirea intregului scenariu: cate victime vor fi, cum se va interveni, cate autospeciale si cati salvatori vor participa si multe alte detalii.

Mentionam ca zilele trecute, primarul municipiului Pascani, Dumitru Pantazi, a emis o dispozitie pentru actualizarea constituirii Comitelului Local pentru Situatii de Urgenta. Vezi aici dispozitia completa si datele de contact ale persoanelor responsabile.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow