More

  Simpozion regional la Școala Speciala din Pașcani – VIDEO

  Array

  Zeci de profesori de la scolile din zona Moldovei si de la Universitate, alaturi de organizatii si fundatii din Romania au venit astazi la Pascani pentru a participa la simpozionul organizat de scoala Speciala, unde au avut loc prezentarea de metode și tehnici moderne utilizate în lucru cu elevii speciali.

  SCOALA SPECIALA

  Prezentarea de bune practici in terapia elevilor cu probleme sau crearea unei retele de parteneriat intre scoli la nivel regional au fost doar cateva dintre obiectivele proiectului. Directorul unitatii de invatamant, profesor Gabriela Nedelcu spune ca astazi cei prezenti s-au familiarizat cu strategii, tehnici si metode de interventie folosite in institutii similare din Romania si Uniunea Europeana.

  In partea a doua a programului au avut loc si ateliere de lucru in salile din incinta Scolii Speciale. Colaboratorii din judetele Moldovei prezenti la eveniment au ramas umiti de camera multisenzoriala. Spatiul este controlat, securizant şi familiar, unde sunt prezentate o serie de stimuli vizuali, auditivi, olfactivi şi tactili, copilul traind o experienta de invatare.

  Din program a facut parte si momentul pregatit de catre elevii scolii si cei in partenerait, unde s-a dansat pe muzica populara si moderna.

  Evenimentul ajuns in acest la a V a editie si s-a incheiat cu concluzii din partea profesorilor prezenti la eveniment. Lucrarile vor fi publicate intr-un volum cu CD.
  Materialul video poate fi urmarit in intregime pe www.bittv.info 

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI