17.9 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
17.9 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
Array

Simpozion regional la Școala Speciala din Pașcani – VIDEO

Zeci de profesori de la scolile din zona Moldovei si de la Universitate, alaturi de organizatii si fundatii din Romania au venit astazi la Pascani pentru a participa la simpozionul organizat de scoala Speciala, unde au avut loc prezentarea de metode și tehnici moderne utilizate în lucru cu elevii speciali.

SCOALA SPECIALA

Prezentarea de bune practici in terapia elevilor cu probleme sau crearea unei retele de parteneriat intre scoli la nivel regional au fost doar cateva dintre obiectivele proiectului. Directorul unitatii de invatamant, profesor Gabriela Nedelcu spune ca astazi cei prezenti s-au familiarizat cu strategii, tehnici si metode de interventie folosite in institutii similare din Romania si Uniunea Europeana.

BIT TV STIRI : SIMPOZION REGIONAL LA SCOALA SPECIALA DIN PASCANI

In partea a doua a programului au avut loc si ateliere de lucru in salile din incinta Scolii Speciale. Colaboratorii din judetele Moldovei prezenti la eveniment au ramas umiti de camera multisenzoriala. Spatiul este controlat, securizant şi familiar, unde sunt prezentate o serie de stimuli vizuali, auditivi, olfactivi şi tactili, copilul traind o experienta de invatare.

Din program a facut parte si momentul pregatit de catre elevii scolii si cei in partenerait, unde s-a dansat pe muzica populara si moderna.

Evenimentul ajuns in acest la a V a editie si s-a incheiat cu concluzii din partea profesorilor prezenti la eveniment. Lucrarile vor fi publicate intr-un volum cu CD.
Materialul video poate fi urmarit in intregime pe www.bittv.info 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
17.9 ° C
18.3 °
16.2 °
88 %
2.2kmh
30 %
mar
26 °
mie
28 °
joi
34 °
vin
27 °
sâm
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI