More

  Simpozion judetean la Scoala Speciala Pascani pe tema proiectelor cu finantare extrabugetara

  Array

  scoala speciala foto

  Scoala Speciala din Pascani a fost astazi, 14 iunie gazda unui simpozion judetean important in care profesori, inspectori dar si elevi au putut afla detalii  despre importanta proiectelor cu finantare extrabugetara in dezvoltarea institutionala.

  Scopul acestui simpozion a fost acela de a stimula unitatile de invatamant preuniversitar pentru a accesa fonduri extrabugetare in vederea dezvoltarii institutionale.

  La acest manifestari au participat si o serie de oameni importanti ai invatamantului cum sunt; Inspectorul Scolar Cristi Iordachioaia, Conf. univ. dr. Alois Ghergut de la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza, dar si managerul public al Insitutiei Prefectului, Adina Girjan.

  Programul a fost deschis de catre directoarea Scolii Speciale din Pascani, Gabriela Nedelcu, care le-a vorbit invitatilor despre importanta accesarii unor astfel de proiecte cu finantare extrabugetara.

  Mai apoi au luat cuvantul si invitatii, Cristi Iordachioaia transmitand mesajul de sustinere al Inspectoaratului Scolar Judetean pentru astfel de proiecte, acelasi lucru facandu-l si reprezentanta prefecturii.

  Mai apoi, a luat cuvantul conf. univ. dr. Alois Ghergut, care a explicat o serie din obiectivele acestui proiect, cum sunt dezvoltarea aptitudinilor si a competentelor in domeniul finantarii extrabugetare si a managementelor de proiect dar si crearea unei retele de parteneriat intre scoli.

  Mentionam ca, Scoala Speciala a derulat 4 astfel de proiectele cu finantare europeana si extrabugetara: Educatia vocationala a profesorilor care lucreaza cu copii cu dizabilitati, Simt si zambesc ca voi, Artistii Speciali si Bucatarii Speciali.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputatul Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor: Solicit redeschiderea şcolilor!

  Şcolile trebuie redeschise pentru că altfel vom fi o societate de diletanţi şi de analfabeţi funcţionali. Toţi elevii trebuie să aibă şanse egale la...

  Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

  Liberalii s-au văzut cu puterea în mână și au început să atenteze la bunăstarea ieșenilor. În loc să aducă bani în județ pentru investiții...

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există trei motive de optimism pentru 2021

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există, totuși, motive pentru a privi cu optimism 2021, crede medicul pediatru Mihai Craiu. Apariția vaccinurilor...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI