22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Silviu si Fabritio se “bat” pentru Strandul Municipal Pascani

Strandul Municipal

Detinatorul localului “RELAXA”, Gabriel Sofian (cunoscut sub numele de Fabritio) si Silviu Moraru, detinatorul localului Incanto Caffe, doresc cu orice pret sa preia Strandul Municipal Pascani in cazul in care acesta ar fi scos la licitatie. Potrivit viceprimarului municipiului Pascani, Vasile Axinte, cei doi si-au aratat interesul doar verbal si deocamdata nu exista nici un document scris in acest sens.

Partea proasta este ca nici la ora actuala nu se stie ce se va face cu strandul. Axinte a declarat reporterilor nostri ca ar dori sa-l scoata la licitatie pentru ca bugetul local sa nu fie ingreunat cu alte cheltuieli, ce ar insemna investitii necesare in zona, dar ca sunt oportunisti din Primarie care se opun. “Sunt interesati domnii Sofian si Moraru sa preia Strandul Municipal. Cel mai probabil mai sunt si altii care s-ar prezenta la licitatie daca s-ar organiza. In schimb nu se stie la ora actuala ce vom face exact cu el. Deocamdata facem curatenie in zona. Pregatim bazinul pentru a fi revopsit, mai amenajam terenul prin imprejurul lui si speram ca in jurul datei de 20 – 21 mai sa-l deschidem”, a declarat viceprimarul municipiului Pascani, Vasile Axinte.

Cine sunt oportunistii din Primarie?

Reporterii Info Press Pascani au incercat sa afla cine sunt personajele din Primarie care blocheaza activitatea de la strand. Din spusele celor de la conducerea administratiei locale, ar fi vorba de catre cei de la Serviciul Patrimoniu si Juridic. In alta ordinea de idei, vinovati par sa se faca atat șeful Serviciului Patrimoniu din cadrul Primăriei Pașcani, Alexandru Apetrei cat si secretarul Primariei, juristul Mircea Zuzan.

“Sunt niste oportunisti in primarie care nu doresc sa aprobe actele. Vin cu fel si fel de scuze si motive de cateva luni incoace. Oportunistii sunt de la Serviciul Patrimoniu si Serviciul Juridic. Pentru sedinta viitoare o sa propun sa fie un proiect de hotarare prin care sa scoatem spre inchiriere terenul de la strand. Speram sa reusim sa deschidem pascanenilor strandul, fara a mai fi blocati”, a mai spus viceprimarul Vasile Axinte.

De mentionat faptul ca in anii precedenti s-au scurs in buzunarele unora cateva miliarde de lei vechi prin asa zis-ul plan de a reabilita Strandul Municipal. Si la ora actuala o firma solicita Primariei sa-i achite o restanta de circa 80.000 lei pentru lucrarile facute in zona.

Sursa infoprespascani

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow