27.1 C
Paşcani
luni, august 8, 2022
Array

Şi tu poţi deveni „Vocea Şcolii Ieşene”. Înscrie-te la concurs!

Şansă de neratat pentru toţi elevii din judeţul Iaşi. Uniunea Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Iaşi, organizează un concurs pentru descoperirea copiilor talentaţi. Cei care au o voce foarte bună şi ştiu să impresioneze prin muzică, se pot înscrie până pe 25 februarie. Pe aceeaşi scenă vor urca şi artişti cunoscuţi internaţional.

Cei mai talentaţi elevi la muzică, din judeţul Iaşi, au şansa de a deveni “Vocea şcolii ieşene”. USLIP Iaşi, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean organizează în această perioada un concurs de anvergură pentru descoperirea tinerelor talente. Toţi cei cu vârstă cuprinsă între 10-19 ani, se pot înscrie la concurs până pe dată de 25 februarie.

Cei care vor să se facă cunoscuţi, trebuie să trimită pe adresa de mail vocea.scolii.iesene@gmail.com, o înregistrare video sau audio cu o melodie interpretată de concurent. Juriul, format din specialişti, vor alege cele mai bune voci, iar finaliştii vor fi anunţaţi până pe 27 februarie.

Finală va avea loc pe dată de 10 martie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Iaşi. Pe aceeaşi scenă, vor susţine un spectacol, Lidia Buble şi Pepe. Primii trei elevii din judeţul Iaşi, vor fi recompensaţi cu premii consistente. Locul I, va primi 700 de lei, locul II, 500 de lei iar locul III, 300 de lei. Nici cei cu menţiune nu vor pleca cu mâna goală, ci vor fi primi câte 100 de lei.

Regulamentul concursului poate fi consultat pe site-ul USLIP Iaşi şi pagină de Facebook cu aceelasi nume.
Menţionăm că sindicatul intenţionează să facă în viitorul apropiat mai multe concursuri pe diferite secţiuni, cu scopul de a promova tinerii ieşeni.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow