18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Şi trofeul este câştigat de…. Grupul Vocal LĂZĂRELUL de la Iugani

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Pe lângă atmosfera de concurs a acestui festival, copii și tinerii, soliștii sau instrumentiștii aflați pe scena Casei de Cultură Pașcani, au oferit un adevărat spectacol de muzică și imagine.

Premiul cel mare al festivalului, adică Trofeul Curcubeul Artelor, a fost adjudecat anul acesta de Grupul Vocal LĂZĂRELUL de la Scoala Gimnaziala Iugani, coord. Monia Grădinaru.

Premiul special al juriului a revenit Fanfarei Miniband TRUBADURII de la Casa de Cultură Pașcani coord. prof. Miky Atomei.

Premiile pentru interpretare voce și instrumente adică locurile 1, 2, 3 pe secțiuni și categorii de vîrstă au fost înmănate de directorul instituției Dana Calistru alaturi de membrii onorantului juriu: de la Universitatea de Arte „G. Enescu” Iași lect. univ. dr. Chițu Ciprian, lect. univ. dr. Luchian Florin și prof. Romeo Preotu de la Col. Naț, „M. Sadoveanu” Pașcani.

Reamintim aici că organizarea și logistica acestui festival revine în primul rând d-lui Romică Ipate referen la Casa de Cultură Pașcani, inițiatorul și sufletul acestui festival.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI