More

  Si saracii pot ajunge in Rai: Femeia care a stat cateva zile moarta in casa a fost inmormantata crestineste

  Array

   

   

  Sensibili la criticile din presa locala, reprezentantii administratiei locale si cei ai Protopopiatului Pascani s-au mobilizat pentru a o inmormanta crestineste pe femeia care a stat moarta in casa, timp de cateva zile. Este vorba despre Constanta Labus in varsta de 40 de ani care a murit cu zile, in conditii mizere, corpul neinsufletit fiind gasit intr-o garsoniera neincalzita, la parterul blocului S 2 din zona Deal.

  Desi initial asistentii sociali spuneau ca femeia ar urma sa fie inmormantata intr-un cimitir dintr-un sat din apropiere, iar pentru funerarii sa fie alocata suma de 1.000 de lei de la bugetul local, Protopopiatul Pascani a organizat astazi, 10 ianuarie o inmormantare onorabila, iar trupul neinsufletit a fost ingropat in cimitirul municipal. Totodata a fost organizata si o masa praznicala la care au fost invitati sa participe peste 100 de persoane  sarmane sau din randul asistatilor sociali. Preotul protopop, Pavel Postolache spune ca biserica si-a asumat de fiecare data misiunea de inmormantare a celor singuri si sarmani.

  Constanta Labus fusese infiata de o familie de pascaneni care a decedat acum multi ani de zile si a ramas singura fara nicio ruda. Ea traia de cativa ani cu un fost puscarias condamnat pentru viol si suferea de o forma severa de diabet. Se pare ca acestea au fost cauzele mortii, fara ca medicii sa fie solicitati in timp util sa intervina. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet