1 C
Paşcani
duminică, decembrie 4, 2022
Array

Şi problemele au intrat în vacanţă. Puţini păşcăneni la audienţe

Mai putine probleme sau asteapta lumea sa tina primarul audiente? Astazi, 8 august a fost ziua cand doar 5 persoane s-au prezentat la audiente, doi dintre ei sa reclame vecinii ba ca construiesc ilegal, ba ca nu ii lasa pe muncitorii de la Gospodarie Comunala sa intre pe o straduta pentru a pune balsatru. Ca si rezolvare, au fost trimisi politisti locali la fata locului pentru a verifica cele spuse la pascaneni pentru a se lua masurile corespunzatoare.

Si un cetatean de pe strada Unirii a venit la audiente pentru ca, satul de cate masini intra in curte, casa fiind amplasata intr-o curba, se intampla frecvent accidente rutiere acolo. Barbatul a cerut viceprimarului sa fie amplasati parapeti si indicator ca e curba periculoasa. Aceasta problema se va discuta intr-o viitoare sedinta a Comisiei de Circulatie.

Si un barbat de 42 de ani din Gastesti cu 2 copii minori s-a inscris in audiente cu speranta ca va primi un raspuns pozitiv. El a cerut un ajutor financiar de urgenta pentru a avea curent electric. Cererea a fost trimisa la Compartimentul de Asistenta Sociala si urmeaza sa fie facuta o ancheta la fata locului pentru a vedea situatia familie, veniturile si conditiile de trai. ziarulorizont.info

AUDIENTE

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow