Numarul pascanenilor care au depus cereri pentru obtinerea ajutorului in vederea unui sistem de incalzire este din ce in ce mai mare. Pana acum au fost inregistrate cca 130 de cereri valide pentru care au inceput deja anchetele sociale si urmeaza sa fie semnate dispozitiile de plata.

La acestea se adauga alte zeci de cereri ale caror titulari si-au achizitionat deja centrale termice, dar vor sa le fie decontate sumele de catre Primarie. In aceste situatii, municpalitatea nu a aprobat solicitarile deoarece in conformitate cu HCL,  ajutoarele financiare pot fi acordate doar fostilor abonati ai RAGCL care au venituri mici si intentioneaza sa isi achizitioneze o centrala termica sau electrica individuala sau un alt sistem de incalzire iar in acest sens trebuie sa aduca o factura proforma. O parte din cei  nemultumiti au fost astazi la audiente la Primarie, pentru lamuriri.

Alte solicitări din partea cetatenilor au fost pentru  atribuirea de locuințe sociale, medicamente, toaletare copaci sau alte probleme diverse.

Mentionam ca cetatenii municipiului Pascani se pot inscrie la audientele ce sunt tinute in fiecare zi de joi, de la ora 09:00,  printr-o cerere depusa la sediul institutiei publice. Cererile se depun zilnic, la Ghișeul Unic, în timpul programului de lucru.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider