7.7 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Şi ieftin şi bun! Haine ieftine, de calitate aduse din America

Cu siguranţă v-aţi întrebat ce va puteţi cumpără de îmbrăcat, având alocat un buget de câţiva zeci de lei. De multe ori v-aţi întors din oraş doar cu o pereche de încălţăminte sau cu o pereche de blugi. De tricou, bluze, rochie, cămăşi sau geci nici nu mai intră în discuţie pentru că trebuie alţi bani. Ei bine, de ceva timp s-a deschis în Paşcani un magazin cu sute de articole de îmbrăcăminte pentru femei, bărbaţi, copii. Este vorba despre “Cămara Mătuşii” un magazin în regim de consignaţie şi cu haine second hand şi vintage aduse din America.

camara matusii

Aici găsiţi de la rochii de seară până la tablouri pictate, vase de ceramică sau bijuterii făcute manual.

Din magazin nu lipsesc articolele de îmbrăcăminte pentru prichindei. Preţurile încep de la 5 lei tricoul, de exemplu.

Ca noutate, în urmă cu câteva zile au fost aduse haine militare. Clienţii nu s-au lăsat aşteptaţi. Chiar astăzi, un domn care lucrează în sistem a fost şi a probat îmbrăcămintea de care s-a arătat foarte mulţumit.

camara matusii

Aşadar, cu o costumaţie pentru fete şi doamne, formată dn blugi – tricou sau bluza – fustă nu scoateti din buzunar mai mult de 50 de lei.

Acelaşi lucru este valabil şi pentru o costumaţie pentru bărbaţi. O cămaşă sau tricou şi o pereche de blugi de la cele mai cunoscute firme nu va costă mai mult de 50 de lei. Asta pentru o pereche de blugi, la acest magazin costă 25 de lei.

camara matusii

Administratorul magaziului Cămară Mătuşii s-a gândit şi la persoanele cu mai multe kg. La magazinul ampalsat pe strada Grădiniţei, în incinta Centrului de Afaceri Paşcani, fostul Constructorul, găsiţi produse de calitate, iar pachetele cu marfă sunt aduse şi de două ori pe luna.

Magazinul Cămara Mătuşii îl găsiţi şi pe facebook, aici.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow