More

  Și bătut și băut. A fost găsit în șanț de un trecător, care a sunat la 112

  Array

  Un trecător i-a salvat viaţa. Este vorba de un bărbat de 27 de ani din comuna Stolniceni Prăjescu care a fost găsit inconştient într-un şanţ din satul Cozmeşti. Crezând că este victima unui accident rutier un trecător a sunat la Ambulanţă iar echipajul sosit la faţa locului l-a transportat pe bărbat la CPU din Paşcani.

  Tânărul prezenţa mai multe traumatisme la nivelul capului şi coloanei, precum şi contuzie toraco-abdominală. De asemenea, personalul medical sosit la faţa locului a constatat că acesta consumase alcool.

  Când şi-a revenit, bărbatul le-a spus medicilor că a fost bătut de către trei cunoscuți, în urma unei discuţii în contradictoriu.
  Poliţiştii au fost sesizaţi de către cadrele medicale şi au început cercetările. Agresorii s-au ales cu dosar penal pentru lovire.
  Cei de la Ambulanţă au fost solicitaţi aseară, în jurul orei 20.00, prin apelul 112.
  Şi o femeie în vârstă de 67 ani din Ruginoasa a ajuns la Spitalul din Paşcani.
  Aceasta le-a declarat medicilor că a căzut de pe scară de la aproximativ 4 metri, având mai multe contuzii, la nivelul capului şi coloanei, din fericire fără a fi ceva grav. După investigaţiile medicale, medicul de garda i-a recomandat repaus la domiciliu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI