17.1 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

Si-au unit fortele dupa ce au comis mai multe furturi separat

Doi tineri din Targu Frumos parca s-au antrenat separat in furturi pentru a se uni intr-un final la furtul cel mare. Mihai Lucian Duca alaturi de George Busai au comis mai multe furturi separat pe percursul lunilor mai si iulie ale anului 2012.

Mihai Lucian Duca, de 18 ani, a participat la mai multe furturi, in data de 10-11 mai 2012, alaturi de inca o persoana a fortat un lacat de la o magazine a unei persoane din Targu Frumos de unde au sustras un moped pe care l-au vandut.

Nici George Busai, nu s-a lasat mai prejos in noptile de 25-26 respectiv, 27-28 mai 2012 alaturi de inca o persoana au sustras un motor de Dacia 1310 dintr-un garaj, iar spre bucuria hotilor, partea vatamata isi tinea in acest garaj si proviziile alimentare. Dupa o luna de pauza, Bucsai a revenit in activitate pe 25 iulie 2012, cand a escaladat un zid si a patruns pe fereastra locuintei pentru a sustrage un I Pad Apple alaturi de mai multe obiecte care i-au picat in mana.

Cei doi hoti si-au unit fortele in noaptea de 27-28 august 2012, cand au escaladat gardul unei case, de unde au taiat mai multi metri de cablu, plus metri de furtun pentru irigat pe care i-au pus intr-un sac si i-au aruncat in drum. Din pacate pentru cei doi, prin zona treceau trei persoane care stiau ca acolo locuieste altcineva. Cei doi au sarit imediat la scandal lovind unul dintre martori si adresand mai multe amenintari dar spiritual civic al celor tri martori a fost mai presus. Astfel, au reusit imobilizarea celor doi infractori dupa care au chemat organelle legii.

Pentru faptele lor cei doi risca pana la 20 de ani inchisoare.

Alte articole