More

  Tineri cu băutura în boscheți. Și-au făcut nevoile pe Esplandă! – VIDEO

  Array

  Doi minori din Pașcani au uitat de bunele maniere și când au ieșit de la o petrecere și-au făcut nevoile în spațiul verde de pe Esplandă, au rupt florile din ronduri, au stricat moblierul, pentru că le stătea în cale. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă. Polițiștii au intrat pe fir și i-au identificat pe adolescenți. Au primit și amendă pentru fapta lor.

  O petrecere s-a terminat cu amenzi din partea Poliției. Adolescenții care au plecat de la un chef și se îndreptau spre casă și-au făcut nevoile într-unul din rondurile de pe Esplanada din Pașcani.

  Din imagini se poate observa cum minorii, aflați sub influnența alcoolului nu au mai ținut cont de nimic, au rupt și florile din ronduri, iar unul dintre ei, de băut ce era, a căzut pe pământul din rond. De vină se pare că era banca amplasată la margine.

  Au trecut câteva secunde până când cel de jos a fost ridicat, iar banca a fost distrusă. După ce au făcut câțiva pași, au fost întâmpinați de oamenii legii. Ei aveau asupra lor mai multe sticle cu vin și bere.

  Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 10 septembrie, în jurul orei 4.10. Adolescenții au fost identificați de oamenii legii și amendați cu 200 de lei, la legea 61, tulburarea liniștii și ordinii publice.

  Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadrele didactice din județul Iași se pot vaccina la Târgu Frumos, un centru amenajat

  Printr-o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași s-au stabilit următoarele fluxuri și centre de vaccinare care vor fi deschise începând...

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI