20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022

Şi-a ucis vecina cu un spray introdus în vagin. Ar putea ieşi la pensie din puşcărie

- Advertisement -

Un păşcănean care şi-a ucis iubita în focul pasiunii cere indulgenţa magistraţilor. Cu câteva zile înaintea Crăciunului, Dumitru Timuş a fost condamnat la 14 ani de închisoare, pentru viol urmat de moartea victimei. În fapt, fusese vorba de un act sexual consimţit, dar sfârşit tragic din cauza bărbatului. Dacă magistraţii Curţii de Apel nu îi vor reduce pedeapsa, Timuş va fi împlinit vârsta de pensionare la eliberarea din penitenciar.

În februarie anul trecut, Timuş îşi chemase o vecină, în vârstă de 55 de ani, la locuinţa sa. După ce au băut împreună, bărbatul i-a propus femeii să întreţină relaţii sexuale. La un moment dat, Timuş i-a introdus femeii un spray cu fixativ în vagin. Forţând introducerea obiectului, bărbatul i-a provocat femeii o hemoragie deosebit de puternică. Timuş a sunat la 112, dar medicii nu au mai reuşit să o salveze pe femeie. Iniţial, fapta bărbatului a fost încadrată juridic ca omor, pedepsit de lege cu închisoarea de la 10 la 20 de ani. Ulterior însă, încadrarea a fost schimbată în viol urmat de moartea victimei, pentru care pedeapsa maximă este de 18 ani.

Contestaţia depusă de Timuş împotriva pedepsei primite la Tribunal a fost înregistrată la începutul acestei săptămâni pe rolul Curţii de Apel. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 16 mai.

Sursa Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow