17.3 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Si-a talharit amicul de pahar

 

 

Un barbat dintr-o comuna din apropierea orasului Targu Frumos si-a atacat amicul de pahar dupa ce au baut mai multe ore intr-un bar din comuna.

In data de 29 august 2012,  Ion Aschiopoaie, din satul Crucea, comuna Lungani, judetul Iasi a baut cateva ore alaturi de un alt barbat care venise de la munca din strainatate. Cel din urma a facut greseala de a-i arata portofelul in care avea o suma mare de bani.

 

Cei doi au plecat au plecat impreuna de la bar, iar cand au ajuns intr-o zona nepopulata si neiluminata, Ion Aschiopoaie i-a aplicat o lovitura in figura amicului sau lasandu-l inconstient si abandonandu-l in zona respectiva.

 

Agresorul la deposedat pe barbat de suma de 2000 ron, de cartea de identitate si de telefonul mobil. Cand si-a revenit barbatul a mers acasa si a sunat la 112.

 

Politistii l-au ridicat pe agresor a doua zi de la propria locuinta unde au descoperit si telefonul furat. In data de 30 august barbatul a fost arestat pentru 29 de zile iar daca va fi gasit vinovat risca o pedeapsa de pana la 20 ani inchisoare pentru talharie.

Alte articole