More

  Si-a talharit amicul de pahar

  Array

   

   

  Un barbat dintr-o comuna din apropierea orasului Targu Frumos si-a atacat amicul de pahar dupa ce au baut mai multe ore intr-un bar din comuna.

  In data de 29 august 2012,  Ion Aschiopoaie, din satul Crucea, comuna Lungani, judetul Iasi a baut cateva ore alaturi de un alt barbat care venise de la munca din strainatate. Cel din urma a facut greseala de a-i arata portofelul in care avea o suma mare de bani.

   

  Cei doi au plecat au plecat impreuna de la bar, iar cand au ajuns intr-o zona nepopulata si neiluminata, Ion Aschiopoaie i-a aplicat o lovitura in figura amicului sau lasandu-l inconstient si abandonandu-l in zona respectiva.

   

  Agresorul la deposedat pe barbat de suma de 2000 ron, de cartea de identitate si de telefonul mobil. Cand si-a revenit barbatul a mers acasa si a sunat la 112.

   

  Politistii l-au ridicat pe agresor a doua zi de la propria locuinta unde au descoperit si telefonul furat. In data de 30 august barbatul a fost arestat pentru 29 de zile iar daca va fi gasit vinovat risca o pedeapsa de pana la 20 ani inchisoare pentru talharie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Două căsuțe familiale și un centru de zi, la Boșteni

  Primaria Pascani sprijina demersul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Iasi privind reforma institutiilor de tip vechi si deschiderea unor centre...

  Bilanțul SPCLEP Pașcani pentru 2020. Mai puține nașteri, decese, căsătorii și cărți de identitate

  Raportul de activitate al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Populatiei din municipiul Pascani pentru anul trecut, 2020, aduce cifre in scadere fata...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp