More

  Şi-a tăiat burtă cu flexul

  Array

  Elicopterul SMURD a fost solicitat într-o comună din Hîrlău pentru a transporta în cel mai scurt timp la Spitalul de Urgenţe din Iaşi un bărbat care şi-a tăiat burta şi o parte din organele interne cu flexul. Medicii nu se pot pronunţa asupra evoluţii stării de  sănătate a bărbatului.

  Neatenţia l-a adus aproape de moarte pe un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna Deleni – Hîrlău. Acesta, s-a apucat să taie cu flexul prin gospodărie, iar pentru că se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi-a secţionat abdomenul ajungând până la organele interne pe care le-a performat.
  Nenorocirea a fost văzută de către rude care au sunt de urgenţă la 112 pentru ajutor. Elicopterul SMURD a venit în comună pentru a-l transporta în cel mai scurt timp la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi.

  Ajuns la spitalul din Iaşi, medicii l-au dus direct în sala de operaţie, iar prognosticul privind evoluţia stării de sănătate a acestuia este rezervat.
  Prof. dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD de la Spitalul Sf. Spiridon a declarat că “Pacientul a fost adus conştient la spital şi stabil hemodinamic. A fost dus imediat în sala de operaţie. A declarat că a consumat alcool înainte de a se apucă să lucreze cu flexul. Este prematur să ne pronunţăm asupra evoluţiei stării de sănătate”.

  În ultima perioada, la spital au fost aduse persoane care au fost victime ale acestui aparat utilizat la muncă în gospodărie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Azi se deschid la Universitatea Al. I. Cuza cursurile de limbi străine contra cost

  Centrul de Limbi Străine şi Formare Continuă al Universităţii „Al.I. Cuza” anunţă deschiderea înscrierilor, începând de astăzi, la o nouă sesiune a cursurilor de...

  ZDI: Putea câştiga peste 100.000 de euro, dar nu va primi nimic. Povestea comorii, varianta penală

  Poliţiştii au pus mâna pe o comoară nepreţuită, zilele trecute. Un ieşean a găsit în Siret un coif de războinic datând de circa 2.500...

  O fostă procuroare din Pașcani și o vecină de-a ei, găsite moarte în casă. A fost deschis dosar penal

  Fosta procuroare, Codruta Pantazi, cumnata fostului primar, Dumitru Pantazi, a fost gasita fara suflare in propria locuinta, in cursul zilei de sambata, 16 ianuarie...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI