Array

Şi-a tăiat burtă cu flexul

Elicopterul SMURD a fost solicitat într-o comună din Hîrlău pentru a transporta în cel mai scurt timp la Spitalul de Urgenţe din Iaşi un bărbat care şi-a tăiat burta şi o parte din organele interne cu flexul. Medicii nu se pot pronunţa asupra evoluţii stării de  sănătate a bărbatului.

Neatenţia l-a adus aproape de moarte pe un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna Deleni – Hîrlău. Acesta, s-a apucat să taie cu flexul prin gospodărie, iar pentru că se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi-a secţionat abdomenul ajungând până la organele interne pe care le-a performat.
Nenorocirea a fost văzută de către rude care au sunt de urgenţă la 112 pentru ajutor. Elicopterul SMURD a venit în comună pentru a-l transporta în cel mai scurt timp la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi.

Ajuns la spitalul din Iaşi, medicii l-au dus direct în sala de operaţie, iar prognosticul privind evoluţia stării de sănătate a acestuia este rezervat.
Prof. dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD de la Spitalul Sf. Spiridon a declarat că “Pacientul a fost adus conştient la spital şi stabil hemodinamic. A fost dus imediat în sala de operaţie. A declarat că a consumat alcool înainte de a se apucă să lucreze cu flexul. Este prematur să ne pronunţăm asupra evoluţiei stării de sănătate”.

În ultima perioada, la spital au fost aduse persoane care au fost victime ale acestui aparat utilizat la muncă în gospodărie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...