21.9 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Și-a rupt mașina în două din cauza unui drum înzăpezit

Un localnic din comuna Lespezi a cerut autoritatilor locale sa ia masuri pentru deszapezirea drumului judetean uitat blocat din luna decembrie a anului trecut, dupa ce si-a rupt masina in doua circuland pe camp. Constantin Cozma, din localitatea Heci, si-a rupt spoilerul si baia de ulei de la propriul autovehicul, marca Opel. Reparatiile se ridica la circa 2.000 lei iar barbatul trebuie sa plateasca pagubele create din nepasarea celor care ar fi trebuit sa se ocupe de curatarea drumului judetean 208 F, care face legatura intre comuna Tatarusi si Lespezi. Din pacate, alesii comunei au ridicat din umeri, spunand ca nu pot face nimic pentru un drum care nu este in administrarea lor.

Autoritatile judetene au fost anuntate acum o saptamana despre situatia acestui drum insa nici pana acum nu s-a luat nici o masura. Conform declaratiei sefului Directiei Judetene de Drumuri Iasi, Daniel Minciuna, a fost trimis un utilaj de deszapezire pe tronsonul de drum, insa deoarece zapada era intarita, utilajul a facut cale intoarsa. Astfel, in zilele urmatoare un nou utilaj va incerca deszapezirea drumului care pare sa se fi transformat intr-o misiune imposibila.

Pana atunci, localnicii vor trebui fie sa circule pe camp riscand sa isi strice autovehiculele, fie sa aleaga o ruta ocolitoare cu o distanta de circa 3 ori mai mare prin localitatea Contesti.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow