More

  Și-a rupt mașina în două din cauza unui drum înzăpezit

  Array

  Un localnic din comuna Lespezi a cerut autoritatilor locale sa ia masuri pentru deszapezirea drumului judetean uitat blocat din luna decembrie a anului trecut, dupa ce si-a rupt masina in doua circuland pe camp. Constantin Cozma, din localitatea Heci, si-a rupt spoilerul si baia de ulei de la propriul autovehicul, marca Opel. Reparatiile se ridica la circa 2.000 lei iar barbatul trebuie sa plateasca pagubele create din nepasarea celor care ar fi trebuit sa se ocupe de curatarea drumului judetean 208 F, care face legatura intre comuna Tatarusi si Lespezi. Din pacate, alesii comunei au ridicat din umeri, spunand ca nu pot face nimic pentru un drum care nu este in administrarea lor.

  Autoritatile judetene au fost anuntate acum o saptamana despre situatia acestui drum insa nici pana acum nu s-a luat nici o masura. Conform declaratiei sefului Directiei Judetene de Drumuri Iasi, Daniel Minciuna, a fost trimis un utilaj de deszapezire pe tronsonul de drum, insa deoarece zapada era intarita, utilajul a facut cale intoarsa. Astfel, in zilele urmatoare un nou utilaj va incerca deszapezirea drumului care pare sa se fi transformat intr-o misiune imposibila.

  Pana atunci, localnicii vor trebui fie sa circule pe camp riscand sa isi strice autovehiculele, fie sa aleaga o ruta ocolitoare cu o distanta de circa 3 ori mai mare prin localitatea Contesti.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet