17.3 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Si-a rupt coloana dupa ce a cazut dintr-un copac. O femeie a fost muscata de un caine ciobanesc de la o stana

Accident grav in comuna Tatarusi. In cursul zilei de ieri, un batran in varsta de 73 ani a cazut dintr-un mar de la o inaltime de circa 2 m. Batranul vroia sa stranga merele din copac, insa intr-un moment de neatentie creanga de sub picioare s-a rupt iar impactul cu pamantul a fost teribil. In urma cazaturii, barbatul care a ajuns la urgente avea coloana rupta si nu isi mai simtea picioarele si spatele.

Medicii pascaneni cred ca batranul ar putea ramane paralizat si au decis trasportarea lui la Spitalul de Neurochirurgie Iasi.

De asemenea in aceasta dimineata o femeie din comuna Ruginoasa a fost atacata de un caine ciobanesc. Victima, Maria Zavete in varsta de 43 ani, a ajuns la Spitalul de Urgente Pascani cu rani grave la mana stanga, in prima faza fiind administrat vaccinul antitetanic.

Femeia sustine ca patrupedul este de la o stana din apropiere si ca nu este singura victima. Mai multe persoane au fost muscate de cainele ciobanesc motiv pentru care localnicii au facut o plangere la politia locala in acest sens.

Alte articole