13 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Şi-a rupt coloana după ce a căzut din nuc

Şi-a rupt coloana şi acum se află în stare gravă la un spital din Iaşi. Este vorba despre un bărbat dintr-o comună din apropiere de Paşcani care a solicitat ajutor medical. Nu este singurul caz. În acest sfârşit de săptămâna, zeci de oameni au ajuns la spital, de la pacienţi cu boli cronice până la policontuzionati prin cădere sau agresiune.

A căzut de la 3 metri înălţime şi acum se află la spital cu spatele rupt. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani din comuna Stolniceni Prajecu, care a ajuns sâmbătă la Compartimentul de Primiri Urgenţe Paşcani şi de aici la clinica de urgenţe din Iaşi după ce, într-o clipă de neatenţie a alunecat şi a căzut din nuc. În urma investigaţiilor, bărbatul avea contuzie la coloană, umăr şi bazin.

Cu fractură de piramidă nazală s-a prezentat la spital şi un tânăr din Sireţel după ce a fost victima unei agresiuni. Tânărul în vârstă de 23 de ani a spus că totul s-a petrecut pe seama alcoolului şi a vorbelor în contradictoriu.

Tot victima unei agresiuni este şi un băiat în vârstă de 25 de ani din comuna Valea Seacă. După ce a fost consultat, tânărul a plecat, pe picioarele lui, la domiciliu.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow