16.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 18, 2021
Array

Şi-a înjunghiat prietenul, l-a aruncat în drum şi l-a lăsat să moară

Săteanul a ucis în bătaie un partener de pahar, după care i-a îngropat lucrurile şi l-a aruncat în drum. Anchetatorii i-au dat de urmă.
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au decis, la finele săptămânii trecute, să trimită în judecată un bărbat acuzat de omor. Potrivit anchetatorilor, Victor Găină, originar din localitatea Deleni, ar fi produs fapta pe 1 octombrie, încer­când ulterior să scape de probe. În rechizitoriu se arată că, în seara zilei respective, Găină a consumat băuturi alcoolice împreună cu Mihai Lăcu­reanu, care îl ajutase la treburile gospodăreşti. Cei doi au mers să bea şi la un bar din sat, după care s-au întors la beciul agresorului, unde au continuat dezmăţul bahic. Acolo, se pare fără un motiv anume, Lăcureanu s-a enervat şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe Găină. După câteva zeci de minute, în timp ce se aflau pe prispă, Găină a pus mâ­na pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe mu­safir.
Ulterior, a luat câteva în­ghiţituri de vin din găleată şi s-a culcat. Peste câteva ore, s-a trezit şi a mers să se intereseze de starea victimei. Aceasta încă trăia şi, deşi ge­mea de agonie, Găină nu s-a înduplecat să sune la 112. Mai mult, suspectul a mers în casă, unde şi-a pus o per­eche de mă­nuşi şi l-a dus pe acesta în drum, unde l-a abandonat. Mai apoi, a îngropat o parte din lucrurile sale în speranţa că nu va fi identificat. Auto­rităţile i-au dejucat planul şi l-au arestat în scurt timp. Sursa Ziarul de Iasi

DE LA ACELAȘI AUTOR

ASF a retras autorizația de funcționare a City Insurance. Posesorii RCA, protejați de lege

ASF anunță că a retras autorizația de funcționare a City Insurance S.A., liderul pieței de asigurări din...

Cele mai bizare teorii despre univers: De la Marele Poc la universul holografic. Ar putea fi tot ce știm despre gravitație greșit?

De ce este universul așa cum îl vedem? Oamenii de știință au explorat de-a lungul anilor numeroase...

Cum arăta de fapt Iisus? Cercetătorii au realizat o reconstituire

Iisus este înfățișat în icoane și picturi celebre ca un bărbat cu ten foarte deschis la culoare...

Vaccinarea antigripală începe mai devreme. Cum facem diferența între gripă și Covid-19

Vaccinarea antigripală va începe mai devreme în acest an, anunță autoritățile. Ministerul Sănătății a comandat două milioane de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI