17.6 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Și-a dat foc de fața cu copiii

Și-a dat foc de fața cu copiii

 Imagini șocante au putut vedea patru copii minori dar și mama acestora. Tatăl lor, ce avea ordin de interdicție emis de Poliție, a venit la locuința fostei familii și în urma unui scandal cu aceasta a decis să-și dea foc. La fața locului a venit Salvarea care a intervenit la timp, iar bărbatul s-a ales doar cu arsuri pe mâini și gât. Acum, acesta se află internat la un spital din Iași.

 Un bărbat în vârstă de 35 ani din comuna Lespezi a recurs la un gest șocant de față cu familia. El și-a dat foc, crezând că aceast gest o va face pe soție să se întoarcă la el. Întreaga scenă șocantă s-a petecut și sub ochii celor patru copii pe care cei doi îi au împreună.

La fața locului a venit și un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță din Pașcani.

Solicitarea a fost făcută pentru un bărbat autoincendiat, la faţa locului fiind găsit un bărbat cu arsuri de gradele II şi III prin flacără, la nivel mâinii drepte, mâinii stângi şi în zona gâtului. Pacientul era stabil hemodinamic şi respirator, iar după acordarea asistenţei medicale a fost dus la Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Municipal Paşcani, iar ulterior a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul «Sf. Spiridon»“, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi.

Din primele verificări ale oamenilor legii se pare că acesta avea ordin de restricție din cauza numeroaselor scandaluri ce au avut loc în familie.

Cei care îl cunosc, spun că bărbatul este consumator cronic de băuturi alcoolice.

Menționăm că nefericitul eveniment a avut loc duminică dimineața, 8 octombrie, la o gospodărie din satul Heci, comuna Lespezi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow