More

  Și-a dat foc de fața cu copiii

  Și-a dat foc de fața cu copiii

   Imagini șocante au putut vedea patru copii minori dar și mama acestora. Tatăl lor, ce avea ordin de interdicție emis de Poliție, a venit la locuința fostei familii și în urma unui scandal cu aceasta a decis să-și dea foc. La fața locului a venit Salvarea care a intervenit la timp, iar bărbatul s-a ales doar cu arsuri pe mâini și gât. Acum, acesta se află internat la un spital din Iași.

   Un bărbat în vârstă de 35 ani din comuna Lespezi a recurs la un gest șocant de față cu familia. El și-a dat foc, crezând că aceast gest o va face pe soție să se întoarcă la el. Întreaga scenă șocantă s-a petecut și sub ochii celor patru copii pe care cei doi îi au împreună.

  La fața locului a venit și un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță din Pașcani.

  Solicitarea a fost făcută pentru un bărbat autoincendiat, la faţa locului fiind găsit un bărbat cu arsuri de gradele II şi III prin flacără, la nivel mâinii drepte, mâinii stângi şi în zona gâtului. Pacientul era stabil hemodinamic şi respirator, iar după acordarea asistenţei medicale a fost dus la Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Municipal Paşcani, iar ulterior a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul «Sf. Spiridon»“, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi.

  Din primele verificări ale oamenilor legii se pare că acesta avea ordin de restricție din cauza numeroaselor scandaluri ce au avut loc în familie.

  Cei care îl cunosc, spun că bărbatul este consumator cronic de băuturi alcoolice.

  Menționăm că nefericitul eveniment a avut loc duminică dimineața, 8 octombrie, la o gospodărie din satul Heci, comuna Lespezi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului. //

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet