28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Si-a bătut soția și fiica și le-a alungat din casă pentru că mergeau la un alt cult religios

Divergenţele religioase din sânul propriei familii l-au adus pe un ieşean din Valea Seacă în faţa judecătorilor. Pe fondul unui „delir mistic” reţinut de magistraţi, bărbatul şi-a lovit fiica şi soţia, dându-şi familia afară din casă.

Magistraţii Judecătoriei Paşcani au reţinut că relaţiile din familia Rotaru erau tensionate de mai mult timp, starea conflictuală fiind generată de diferenţele de opinie religioasă. Divergenţele au degenerat în ultima vreme, ajungându-se la violenţe fizice, psihologice şi de limbaj. În seara zilei de 29 iulie, Cristian Rotaru a făcut din nou scandal, nervos că fiica sa de 16 ani a mers la slujbă la o biserică de altă confesiune decât a sa. Intervenţia soţiei sale nu a avut darul de a-l linişti, bărbatul lovind-o şi dând-o afară din casă, împreună cu cei trei copii minori. Femeia a fost nevoită să se refugieze la mama sa.

În faţa judecătorilor, bărbatul a recunoscut faptele, dar le-a nuanţat. El a precizat că îşi jignise soţia şi o apucase „mai tare de mână” şi o pălmuise peste faţă, dar fără intensitate. Pe fiica sa, doar ar fi pişcat-o de obraz, pentru a o mustra. Îşi alungase familia din casă, dar aceasta fusese o reacţie „la nervi”, pe care o regreta. După audieri, judecătorii au considerat ca dovedită existenţa violenţei familiale, bărbatul lovindu-şi fiica şi soţia, interzicându-le activităţi fireşti, precum vizionarea programelor TV şi încercând să le impună conceptele religioase proprii.

 

CONTINUARE PE ZIARUL DE IASI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow