More

  Sfarsit de sezon cu dreptul. CSM Kosarom – CSM Moinesti 3-2

  Array

  csm

  Ultima etapa din liga a 3 a a fost una de succes pentru echipa locala CSM Kosarom Pascani. Acestia au reusit sa isi adjudece ultima partida importriva celor de la CSM Moinesti, cu scorul de 3-2, dupa o partida dominata in cea mai mare parte de pascaneni.

  Astfel, dupa primele 45 de minute cele doua formatii se aflau la egalitate scor 1-1, pentru pascaneni marcand Lipovanu in minutul 27.

  Dupa reluarea jocului, pascanenii preiau conducerea prin golul marcat de Cristi Rascu dupa o actiune personala, in minutul 49. Echipa gazda continua sa rateze o serie de ocazii, iar cum in fotbal ocaziile se razbuna, in minutul 85, jucatorii din moinesti primesc o lovitura de la 11 metri pe care o si transforma.

  Cand nimeni nu mai credea ca se mai poate intampla ceva, in primul minute de prelungire, Lipovanu cade in careu, iar arbitrul Georgian Ionescu din Buzau se vede nevoit sa arate din nou punctul cu var.

  Chimir transforma si el lovitura de pedeapsa si inchide tabela la 3-2 pentru pascaneni.

  La finalul de sezon, CSM Kosarom Pascani ocupa locul 5 cu 34 de puncte acumulate in 22 partide disputate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI